AnaSayfa > Güncel > SİMİT SARAYI, EREĞLİ'DE AÇILDI..

SİMİT SARAYI, EREĞLİ'DE AÇILDI..

Ünlü marka Simit Sarayı, 255’inci şubesini Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde açtı.

10.Ekim.2016 Pazartesi 9:41
A A

Genç işadamları Batuhan Bozkuş ve Onur Solmaz ortaklığı ile Ereylin AVM’de bir süredir hizmet veren Simit Sarayı’nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

İSTİHDAM VURGUSU

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Bozkuş ve Solmaz ailelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. İki işadamına istihdam yarattıkları için teşekkür eden Uysal, şu sözlerle konuştu:

“Bugün 9 ileride de daha çok sayıda gencimizi çalıştırarak istihdam sağlayacaklar. Ereğli’mizin ekonomisine katkı sağlayan, iki tane pırıl pırıl genç işadamımız var. İleri günlerde, daha büyük işlere imza atacaklarına, yürekten inanıyorum.

Bu mekânın hayırlı kazançlar sağlamasını, Bozkuş ve Solmaz ailelerine mutluluk getirmesini diliyorum. İki işadamından şunu bekliyorum; buradaki çalışan sayısının hızla artmasını temenni ediyorum.”

 “HAMURUMUZDA DOSTLUK VAR”

Simit Sarayı Bölge Müdürü İlyas Tula ise 255’nci şubeyi Ereğli’de açmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Hamurumuzda dostluk var sloganıyla sizleri aramızda görmek, bize güç veriyor” dedi.

SİMİT İKRAM ETTİ

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesi Başkan Uysal ve Bozkuş ve Solmaz aileleri tarafından kesildi. Davetlilere çeşitli ikramlar bulundu. Açılışı görüntüleyen gazeteciler, Uysal ve Ereğli Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş’un ikram ettiği simitten tattı. Açılışa katılım yoğun oldu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu