AnaSayfa > Güncel > CHP İLÇE BAŞKANI OCAKCI’NIN ABLASI, DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

CHP İLÇE BAŞKANI OCAKCI’NIN ABLASI, DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanı SertanOcakcı’nın, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek yaşamını yitiren ablası Nurdan Ocakcı Türkant, Bozhane Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

10.Ekim.2016 Pazartesi 9:10
A A

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı’nın ablası Nurdan OcakcıTürkant için Bozhane Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, CHP’li Milletvekilleri Muharrem İnce, Akif Hamzaçebi, Şerafettin Turpcu, Ünal Demirtaş, eski milletvekilleri Harun Akın ve Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, önceki dönem Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP’nin il ve ilçe yöneticileri, bazı siyasi parti ve demokratik kitle örgütlerinin başkan ve yöneticileri, ailenin yakınları ve sevenleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının kılınmasının öncesinde, merhume Nurdan Ocakcı Türkant’ın kardeşi CHP Ereğli İlçe Başkanı SertanOcakcı ve eşi Tarık Türkant taziyeleri kabul ettiler. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, merhume Nurdan Ocakcı Türkant Kestaneci Mahallesi Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.

Haberci Ailesi olarak merhume Nurdan Ocakcı Türkant'a Allahtan rahmet, CHP Ereğli İlçe Başkanı Ocakcı başta olmak üzere dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler