AnaSayfa > Güncel > UYSAL, ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'A BAŞARI DİLEDİ..

UYSAL, ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'A BAŞARI DİLEDİ..

Hafta sonu 2.lige çıkmak için Çanakkale'de final maçı oynayacak olan Zonguldak Kömürspor'a Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'dan da destek geldi. Başkan Uysal, Ereğli taraftarlarını da maça götürmek için otobüs kaldıracak..

05.Aralık.2016 Pazartesi 13:46
A A

3. ligde mücadele eden bölgemizin takımı Zonguldak 2. lige çıkabilmek için hafta sonu Çanakkale'de final maçı oynayacak.

Pazar günü Çanakkale 18 Mart stadında Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor'a, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'dan da destek geldi.

Başkan Uysal, maça Ereğli taraftarlarını da götürmek için hazırlık yaptıklarını açıklayarak; "Zonguldak Kömürspor'a Çanakkale'de oynanacak finalde başarılar dilerken, Kdz. Ereğli Belediyesi olarak böylesine önemli bir maçta takımımızın itici gücü olacak taraftarlarımızın, Çanakkale'ye ulaşımlarını sağlamak adına üzerimize düşeni yapmak için çalışmalara başladığımızı da belirtmek isterim" dedi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu