AnaSayfa > Güncel > BİRLİK ENCÜMENLERİ BELİRLENDİ

BİRLİK ENCÜMENLERİ BELİRLENDİ

Kdz. Ereğli’de Köylere Hizmet Götürme Birliği 2016 yılı encümen seçimleri yapıldı.

04.Aralık.2016 Pazar 14:46
A A

Müftülük Toplantı Salonunda Kaymakam Nazım Madenoğlu Başkanlığında yapılan seçimlerde AK Parti Grubundan Ali Tarakçı ve Kazım Beceren, Muhtarlardan Dedeler Köyü Muhtarı Durdu Acar, Hasankahyalar Muhtarı Fahri Demircan birlik yönetiminde yer almaya hak kazandı.

Oylama sonuçları şu şekilde: İl Genel Meclis Üyesi Ali Tarakçı 57, Kazım Beceren 55, Rıfkı Gültekin 50, Ayhan Taşdelen 9 ve Sadettin Arslan’a ise 1 oy çıktı. Muhtar adaylarından Dedeler Köyü Muhtarı Durdu Acar 48, Hasankahyalar Muhtarı Fahri Demircan 43, Orta Köy Muhtarı Erol Özsoy 37, Ketenciler Köyü Muhtarı Yıldıray Özkara 28 ve Toyfanlı Köyü Muhtarı Mustafa Eroğlu 21 oy aldı. Oy sayımının ardından Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu Birlik Yönetimine seçilen Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Dedeler Köyü Muhtarı Durdu Acar ve Hasankahyalar Köyü Muhtarı Fahri Demircan’ı tebrik etti.

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Kaymakam Madenoğlu'na köy ve mahallelerin sorununda gösterdiği özveri ve çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi verdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu