AnaSayfa > Güncel > HER YERDE ONLAR VAR!

HER YERDE ONLAR VAR!

Kdz.Ereğli Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin 31 mahalle, cadde ve sokaklarında 7 gün 24 saat kesintisiz çalışmasını sürdürüyor. Günlük 110 ton çöp ve 40 ton moloz toplayan görünmez kahramanlar, mevsimsel çalışmalara da öncelik veriyor..

10.Aralık.2016 Cumartesi 15:41
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçedeki mahalle, cadde ve sokaklarda 229 personel ve 30 araçla 7 gün 24 saat kesintisiz temizlik hizmetini sürdürüyor.
Belediye Başkanı Dr.Hüseyin Uysal’ın “Temiz şehir” sloganıyla 113 bin nüfuslu Kdz.Ereğli halkına gece-gündüz hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğünün görünmez kahramanları, mevsimsel çalışmalara da öncelik veriyor.
GÜNLÜK 110 TON ÇÖP, 40 TON MOLOZ TOPLANIYOR
Şehrin çöpünün toplanmasından, sokakların, meydan ve caddelerin, okulların yıkanmasına kadar bir çok alanda 3 vardiya olarak çalışmalarını sürdüren ekipler, günlük 110 ton çöp ve 40 ton moloz toplarken, park ve bahçelerde mevsimsel olarak dökülen yapraklar ile sahil bandı ve deniz kenarında yerlere atılan çöp, pet ve cam şişeleri temizliyor.

“TEMİZLİK SAYGI İŞİDİR, BAŞARAN ÇAĞDAŞ KİŞİDİR”
Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, son dönemlerde bazı basın yayın organları ile sosyal medyada yer alan haberleri takip ettiklerini belirterek; “Temizlik İşleri ekibimiz 1 müdür, 1 şef, 2 mühendis, 1 çevre teknikeri, 6 çavuş, 2 operatör, 36 şoför ve 180 işçimizle birlikte 229 kişilik bir kadro ile 113 bin nüfuslu ilçemizin 31 mahalle, cadde ve sokaklarında planlı bir şekilde temizlik çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyorlar. Bazı haber ve eleştirileri görüyor, konusu gereği müdahale etmemiz gereken yerlere anında müdahale ediyoruz. Dikkat edilirse araçlarımızın üzerinde, ‘Temizlik saygı işidir, başaran çağdaş kişidir’ sözüyle de toplumumuzun yaşam alanlarına ilişkin karşılıklı bilgilendirmeleri yapıyoruz. Buna karşı münferit bazı noktalarda geçici görüntüler oluşabiliyor. Buralara da müdahalemizi hemen yapıyoruz. Kdz.Ereğli’yi temiz tutmak için gece-gündüz çalışan görünmez isimsiz temizlik kahramanlarımıza çalışmaları için teşekkür ediyorum. Başkanımız Hüseyin Uysal’ın talimatı gereği daha temiz bir Ereğli için, hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Bulak, ekiplerin kış sezonu için ihtiyaç duyduğu tüm araç-gereç ihtiyaçlarının da karşılandığını belirtti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu