AnaSayfa > Güncel > KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR..

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla şehrin dört bir yanında başlayan çalışmalar sürüyor. Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, bağlı müdürlüklerin yürüttüğü çalışmaları sahada denetledi.

12.Temmuz.2016 Salı 14:07
A A

Kdz.Ereğli’de, alt yapı ve üst yapıda bir çok çalışma yürüten Belediye ekipleri, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla şehrin dört bir yanında başlatılan çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, bağlı müdürlüklerin yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, “Ereğli’nin tarihine sahip çıkacağız” diyerek başlattığı Uzun Mehmet Anıtı yenileme ve Madenci Evi çalışmalarında son durumu inceleyen Başkan Yardımcısı Ağlar, çalışmaları yürüten ekipten bilgi aldı.
Güldere Mahallesinde yürütülen dere ıslah çalışmaları, Kepez yolunda devam eden cep çalışmaları, Kestenaci Mahallesindeki Uzun Mehmet Anıtı çalışmaları, Balı köprüsü 2.etap çalışmaları ile Dağevlerinde yapılan Yeni Caminin dolgu ve parke çalışmalarını sahada inceleyen Başkan Yardımcısı Ağlar; “Yapılan bu çalışmalarla ilgili günlük olarak Başkanımız Hüseyin Uysal’a bilgi aktarıyoruz. Kestaneci mahallesindeki çalışmamız 8 Kasım Uzun Mehmet’i anma törenlerine yetişecek şekilde planlandı. Kepez yolunda açacağımız 7 cep çalışmasında 3 noktaya yapımı tamamladık. Balı köprüsünde de işler asfaltlama sezonuna hazır hale geldi. Dağevleri yeni camisi çevresinde dolgu işlerini bitirdik, parke çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler