AnaSayfa > Güncel > KDZ.EREĞLİ, FARKINI ORTAYA KOYDU..

KDZ.EREĞLİ, FARKINI ORTAYA KOYDU..

‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ kapsamında Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

03.Nisan.2017 Pazartesi 10:30
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal’ın ‘Bir mavi ışık sende yak’ sloganıyla başlattığı korteje, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinin müdürleri ve öğretmenleri, otizmli çocuklar ve aileleri ile zihinsel engelliler katıldı.
Bozhane mevkiinden Amfi Tiyatro önüne kadar, pankartlar ve sloganlar eşliğinde yürüyen kortej sonrası Anfi tiyatroda etkinlikler sürdü.
Göreve geldikleri günden bugüne kadar bütün engellilerin ve ailelerin ve rehabilitasyon merkezlerimizin yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Engellilerle ilgili yaptığımız çalışmalarda bugüne kadar geldiğimiz noktada ne kadar başarılı olsak, çok güzel işler yapsak da bunları yeterli bulmuyoruz. Önümüzdeki günlerde rehabilitasyon merkezleriyle birlikte proje yaparak, bunları hayata geçireceğiz ve her zaman engellilerin yanında olacağız. Sizleri asla yalnız bırakmayacağız. Anneniz, babanız ve aileniz gibi sizlere destek vereceğiz ve sizleri çok seviyoruz”
Daha sonra otizmli çocukların folklor gösterileri ile etkinlik sona ererken, çocuklar ve aileleri müzik eşliğinde oynayarak doyasıya eğlendi. Belediye tarafından engellilere şapka ve otizm konulu mavi tişört ve mavi balon dağıtılırken, etkinliğe katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler