AnaSayfa > Güncel > MUHTARIN BIÇAKLANMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA..

MUHTARIN BIÇAKLANMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA..

Pınarcık Köyü Muhtarı Hasan Korkmaz'ın 'Kırpık' lakaplı Mehmet İlarslan tarafından bıçaklanma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kırpık, çıkarıldığı mahkeme sonrası tutuklanırken, ameliyat olan Muhtar Korkmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

04.Mart.2017 Cumartesi 10:03
A A

Kdz.Ereğli'de tartıştığı muhtarı bıçakla yaraladığı öne sürülen kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay anları ise bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Devrim Bulvarında Mehmet İ. (34) henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı ilçeye bağlı Pınarcık köyü muhtarı Hasan Korkmaz'ı bıçakla bacağından ağır yaraladı. Olaydan sonra gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, mahkemece tutuklandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Korkmaz'ın ise sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da özel hastanede tedavisi devam eden muhtar Korkmaz'ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

 



Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu