AnaSayfa > Güncel > MAYIS AYI ETKİNLİKLERİNE DAVETLİSİNİZ..

MAYIS AYI ETKİNLİKLERİNE DAVETLİSİNİZ..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Meclis toplantısının son oturumunda yaptığı konuşmada; “Halkımızı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinlikleri, 19-20-21 Mayıs Çilek Şenlikleri ve 27 Mayıs’tan itibaren Yaşlılar Gençler Evin’de düzenleyeceğimiz Ramazan Ayı iftarlarımıza davet ediyorum” dedi.

05.Nisan.2017 Çarşamba 12:26
A A

Kdz.Ereğli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı AKM Nikah salonunda bugün gerçekleştirilen 2. Oturumla tamamlandı.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gündem dışı konuşmasında yaptığı açıklamada, Mayıs ayı içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi ve yapılacak etkinliklere tüm halkı davet etti.

“ENGELLİLER HAFTASI, OSMANLI ÇİLEĞİ ŞENLİKLERİ, RAMAZAN İFTARLARI”
Başkan Uysal, bugün Osman Zeki Oral’ı anma günüyle başlayacak Mayıs Ayı etkinlikleri kapsamında 10-16 Mayıs tarihleri arasında Engelliler haftasının kutlanacağını, ardından Osmanlı Çilek Şenlikleri ve Ramazan İftarlarının başlayacağını söyledi.
Başkan Uysal; “10-16 Mayıs tarihleri arasında biliyorsunuz engelliler haftası bu engelliler haftasında da etkinliklerimize sizleri tam katılmak üzere özellikle başta meclis üyelerimiz ve Ereğli halkını tamamını bekliyoruz. Çünkü bu bizler için çok önemli. Göreve geldiğimiz günden buyana engelliler konusunda hassasiyetlerimizi, toplumun hassasiyetlerini biliyoruz. İnanılmaz bir azimle hayata bağlanma ve yaşamla mücadelesinin yanlarında olmamız lazım gerektiğini düşünüyorum ve bizler de önümüzdeki günlerde ve yıllarda eski günlerde yıllarda olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya, sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. 10-16 Mayıs tarihleri arasında bir ve beraber olalım.
19-21 Mayıs tarihleri arasında Osmanlı Çileği Kültür Sanat ve Spor etkinliklerine de tüm halkımızı davet ediyorum. 27 Mayıs’ta Mübarek Ramazan ayı başlıyor. Ramazan ayı boyunca Yaşlılar Gençler Evi’nde iftar soframız olacak. Tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.
Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından ilk oturumda komisyonlara gönderilen gündem maddelerinin komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı ve Mayıs ayı meclis toplantısı sona erdi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu