AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ, EREĞLİ'DE 'İSTİŞARE' ETTİ..

AK PARTİ, EREĞLİ'DE 'İSTİŞARE' ETTİ..

AK Parti Zonguldak istişare toplantısı, Karadeniz Ereğli Öğretmenevi’nde yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, istişare sonrası AK Parti heyetini Sahil kafede ağırladı..

06.Haziran.2017 Salı 16:10
A A

İstişare toplantısı, basına kapalı olarak gerçekleştirildi ve yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantıya, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, AK Parti Zonguldak İl Teşkilat Başkanı Ali Kemal Karaca, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, Ereğli Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrak, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Alagöz ve partililer katıldı.

Yapılan toplantının ardından Öğretmenevindeki iftarda bir araya gelen AK Partililer, çay sohbetini de Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın daveti üzerine geldikleri Sahil Kafe’de gerçekleştirdiler.

Kafedeki çay sohbetine Başkan Uysal’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago ile Belediye Meclis Üyeleri Hasan Pınarcık ve Fevzi Ekşi ve daire müdürleri katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu