AnaSayfa > Güncel > DİN GÖREVLİLERİNDEN HALEP'E TAM DESTEK..

DİN GÖREVLİLERİNDEN HALEP'E TAM DESTEK..

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin bölge genelinde organize ettiği ‘Halep’e elini uzat’ adlı yardım kampanyası kapsamında ilçedeki iki ayrı dernek yöneticileri, topladıkları parayı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teslim etti.

01.Mayıs.2017 Pazartesi 11:38
A A

Din Öğretimini Destekleme İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Aksoy, Başkan Uysal’ın Halep konusunda gösterdiği duyarlılığına teşekkür etti.
Aksoy, ‘Halep’e elini uzat’ kampanyasında bizim de çorbada bir tuzumuz olsun istedik. Maddi değeri yanında manevi değeri çok büyük olan bu parayı, Halep’li kardeşlerimize gönderiyoruz. Rabbim Halep için Ereğli halkının yaptığı yardımları kabul etsin’ ifadelerini kullanarak, din görevlilerinden topladığı yardım paralarını Başkan Uysal’a teslim etti.
Başkan Uysal’da Din Görevlileri Derneği yönetiminin Halep konusundaki hassasiyetlerden dolayı memnun olduğunu vurgulayarak, söz konusu kampanyanın 06 Ocak 2016 Cuma günü sona ereceğini belirtti.
Başkan Uysal, ‘Halep’e yardım elini uzatarak bir kampanya başlattık. Bizler, tarih boyunca her zaman mazlumların ve mağdurların yanında olduk. Halep konusunda ilçe halkımızın duyarlı olacaklarına inanıyorum’ dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu