AnaSayfa > Güncel > UYSAL, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI..

UYSAL, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI..

Karadeniz Ereğli Belediyesi Başkanı Hüseyin Uysal, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla belediyede çalışan ve Cumhuriyet Halk Evleri’nde kurs gören bayanlara tek tek karanfil vererek günleri kutladı.

03.Ağustos.2017 Perşembe 17:02
A A

Karadeniz Ereğli Belediyesi Hizmet Binası’nda 107 kadına karanfil vererek günlerini kutlayan Başkan Uysal, kadın olmanın zorluklarına değinerek, çalışan kadınların hem ev hayatında hem de iş hayatında başarmak zorunda olduğunu belirtti.
Çalışan kadınların isteklerini ve taleplerini alan Başkan Uysal, bayan bir personelin belediye kreşinde indirim isteyenlere en az 3 çocuk olması halinde indirim yapacağını esprisini yaptı.
Ev işleri ve çocuk bakmasından dolayı yaşanan zorlukların iş hayatında da yansıyabileceğini vurgulayan Başkan Uysal, “Hepiniz birer birey olarak çok güçlüsünüz. Kadınların olduğu yerde düzen olur, temizlik olur, disiplin olur. Kadın olmak zor, hem iş hem ev hayatı yoruyor. Eşlerinizin desteği ile başaracağınıza inanıyorum” dedi.
Başkan Uysal, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Cumhuriyet Halk Evleri’nde resim, el işleri, aşçılık, okuma yazma gibi kurslarda eğitim gören bayanların günlerini kutlayarak sergileri gezdi.
Belediye olarak ilçeye her alanda eşit hizmet verdiklerini vurgulayan Başkan Uysal, “Ülkem varsa ben varım. Ülkem güçlüyse şehrim de güçlü olur. Güçlü bir Türkiye, istikrarlı bir hükümetle istediklerinizin hepsi olur. ‘dedi.
Daha sonra özel çocukların piyano çalmaları karşısında duygulanan Başkan Uysal, özel çocukların yeteneklerini keşfeden öğretmenlerini ve özel anneleri de kutlayarak başarılarının devamını diledi.
Program toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu