AnaSayfa > Güncel > VEFA KARAKURDU İSMİ YAŞATILACAK..

VEFA KARAKURDU İSMİ YAŞATILACAK..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Emniyet Müdürümüz Vefa Karakurdu'nun isminin Beyçayırı stadına verilmesi için başlatılan çalışmalar hakkında baba emekli Emniyet Müdürü Erdal Karakurdu'yu bilgilendirdi..

05.Eylül.2017 Salı 17:13
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Operatör Doktor Hüseyin Uysal, Kepez mahallesinde Uyuyan güzel tepesinde şehitler tepesi projesini hayata geçiriyor. Başkan Uysal ayrıca Şehit emniyet Müdür vefa Karakurdu'nun isminin beyçayırı stadına verilmesi için Gençlik ve spor bakanlığına dosyayı verdiklerini, şehidin babası Erdal Karakurdu'ya iletti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İstanbul Beşiktaş'ta çevik kuvvet ekibine yönelik düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu’nun babası emekli emniyet müdürü Erdal Karakurdu ile bir araya geldi. İkili arasında geçen görüşmede Başkan Hüseyin Uysal, Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu'nun isminin beyçayırı stadına verilmesi konusunda hazırlanan dosyayı Gençlik ve Spor il Müdürlüğü aracılığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ilettiklerini söyledi. Bakanlıktan konu ile ilgili cevap beklediklerini kaydeden Başkan Hüseyin Uysal, gelen cevaba göre hareket edeceklerini Baba Erdal Karakurdu'na söyledi.

Baba Erdal Karakurdu ise Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan olumsuz cevap gelmesi durumunda Şehit oğlunun isminin kendi mahallelerinde ki sokağa verilmesi konusunda ricada bulundu. Başkan Uysal Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan olumsuz cevap gelmesi durumunda Erdal Karakurdu'nun oturduğu Murtaza Mahallesi Kasaplar sokak adının Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu olarak değiştirilmesi konusunda gerekli çalışmanın yapılacağını kaydetti.

UYUYAN GÜZEL MEVKİSİNE ŞEHİTER TEPESİ PROJESİ

İstanbul Beşiktaş'ta çevik kuvvet ekibine yönelik düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu’nun babası emekli emniyet müdürü Erdal Karakurdu ile sohbeti sırasında Şehitler tepesi projesinden bahseden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, projenin yakın zamanda meclise taşınacağını söyledi. Kepez mahallesi Uyuyan Güzel mevkiinde yapılması planlanan 'ŞEHİTLER TEPESİ' hakkında bilgi veren Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şehitler tepesinde şehitler için anıtlar yapılacağını, Ereğli belediyesi Mezarlıklar müdürlüğü hocaları tarafından şehitlerin ve ölmüşlerin ruhlarına Kur'an-ı Kerim okunacağını, aynı zamanda dışarıdan da gelecek, il ve ilçeden gidecek şehit yakınları ve anıt mezarları ziyaret edecek aileler için de park alanı ve sosyal anlamda hizmetlerinde sunulacağını kaydetti.

Kaynak: Manşet67

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu