AnaSayfa > Güncel > BÖLÜCEK’E 2 KM. KİLİT PARKE YOL..

BÖLÜCEK’E 2 KM. KİLİT PARKE YOL..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bölücek Mahallesi Pınar Sokakta belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi, mahalle halkı çamurdan kurtuldukları için Başkan Uysal’a teşekkür etti..

04.Ekim.2017 Çarşamba 16:46
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bölücek Mahallesi Pınar sokakta 2 kilometre kilit parke yol ile imar yolu açma çalışmaları devam ediyor.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar ve Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte Bölücek mahallesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.
Mahalle Muhtarı İsmail Şişman ve mahalle halkı tarafından karşılanan Başkan Uysal, ‘her mahalleye eşit hizmet’ prensibiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; “Tüm mahallelerimiz olduğu gibi Bölücek mahallemiz de hizmetin en iyisini hak ediyor. Pınar sokakta yaşayan halkımızın sorunu iletildikten sonra hemen arkadaşlarımızı görevlendirdik ve burada kilit parke çalışmasına başladık. Şuana kadar 7 bin metrekare çalışma yapıldı. Ayrıca bu sokaktaki imar yolu açma çalışmalarını da bitirmek üzereyiz. Diğer alt yapı eksikliklerini de gideriyoruz. Bu çalışmalarımız bittiğinde Bölücek de yaşamak ayrı bir güzelleşecek” dedi.
Bölücek Mahalle Muhtarı İsmail Şişman ve Bölücek Mahalle Derneği Başkanı Adem Akyüz, yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür ettiler.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu