AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN UYSAL, ALT YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ..

BAŞKAN UYSAL, ALT YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahallelerde sürdürülen alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek; “Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir gerçekleştiriyoruz” dedi.

09.Kasım.2017 Perşembe 15:20
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahallelerde sürdürülen alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Hüseyin Uysal, beraberinde başkan yardımcısı Deniz Koca ile birlikte Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Kıyıcak, Hamzafakıhlı, Kavaklık ve Bağlık mahallelerinde sürdürülen çalışmaları gezdi.
İlk olarak Kıyıcak mahallesinde yapımı süren köprü çalışmasını mahalle muhtarı Şükrü Kılıç ile birlikte inceleyen Başkan Uysal; “Kıyıcak mahallemizin yalı sokak mevkisinde yağmurlu havalarda ihtiyaca cevap vermeyen geçiş için yeni bir köprü yapıyoruz. Burada hem su taşkınlarını önlemiş olacağız, hemde mahalle sakinlerimiz araçlarıyla kolayca geçebileceği yeni bir köprü yapıyoruz” dedi.
Hamzafakıhlı Çolaklar altı güzergahında ihtiyaca cevap vermeyen köprüde sürdürelen genişletme çalışmalarını da takip eden Başkan Uysal; “Bu köprü üzerinde genişletme çalışmamız tamamlandığında 2 araç karşılıklı olarak geçilebilecek ve trafik çift yönlü akmış olacak. Ayrıca köprü yanına yayalarımız için geçiş platformu da yapmış olacağız” dedi.

SAKİNDERE VE KABASAKAL DERESİNDEKİ ÇALIŞMALAR
Başkan Uysal daha sonra Kavaklık mahallesindeki Kabasakal deresinde sürdürülen çalışmalar ile Bağlık Mahallesi Sakindere bölgesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Uysal, “DSİ ile birlikte Kabasakal deresinde sürdürülen çalışmalarımız devam ediyor. Dere güzergahında taş duvar, beton duvar yükseltme ve korkuluk çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Sakinderedeki çalışmalarımız ise planlı şekilde sürüyor. Bu çalışmamız bittiğinde mahalle halkımız hem sivrisinek istilasından kurtulmuş olacak, ayrıca şuanda tek aracın zor geçtiği yol çift şeritli hale gelecek ve yürüme yoluyla birlikte peyzaj düzenlemesi yapmış olacağız. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler