AnaSayfa > Güncel > UYSAL, ALAPLI'DA EVET'E DESTEK İSTEDİ..

UYSAL, ALAPLI'DA EVET'E DESTEK İSTEDİ..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Mollabey’e giderek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için Evet’e destek istedi.

10.Nisan.2017 Pazartesi 10:26
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Pazar gününü Alaplı’da geçirdi. Ak Parti Alaplı İlçe Teşkilatının daveti üzerine İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ile birlikte Mollabey Köyü’ne giden Uysal, esnafları tek tek gezdi vatandaşlarla görüştü, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için Evet oyu istedi.
Mollabey ‘de sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Uysal, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Akman ve ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte vatandaşlarla sohbet etti.
Mollabey’de bulunan kasaplar, ekmek fırınları, kahvehaneler ve tüm iş yerlerini tek tek gezen Başkan Uysal, İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve beraberindeki teşkilat yöneticileri daha sonra pazarcı esnafını da ziyaret etti.
Anayasa değişikliğini içeren 18 maddeye ilişkin bilgilendirmelerde bulunan ve vatandaşlardan “Evet” oyu isteyen Başkan Uysal, Evet demeyen 3 kişiyi de ikna etti.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler