AnaSayfa > Güncel > “TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİ VE BÜYÜMESİNİ HAZMEDEMİYORLAR”

“TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİ VE BÜYÜMESİNİ HAZMEDEMİYORLAR”

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunda Topçalı, Dağlar, Ören ve Ömerli mahallesinde halkla buluştu Evet için destek istedi. Almanya ve Hollanda’da yaşanan olaylara değinen Başkan Uysal; “Türkiye’nin güçlenmesini, büyümesini hazmedemiyorlar, ne yaparlarsa yapsınlar bu aziz millet 16 Nisan’da sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.

03.Aralık.2017 Pazar 23:39
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan’da yapılacak Halk oylaması öncesi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Uysal, hafta sonu Topçalı, Dağlar, Ören ve Ömerli mahallesinde halkla buluştu, Evet için destek istedi.
Topçalı Mahalle Muhtarı Şakir Başol, Dağlar Mahalle Muhtarı Ecvet Şahin, Ören Mahalle Muhtarı Halil Sever ve Ömerli Mahalle Muhtarı Süleyman Korkmaz’dan mahalleler ile ilgili bilgi alan Başkan Uysal, vatandaşların da istek ve taleplerini dinledi.

ALMANYA VE HOLLANDA’DA YAŞANANLAR..
Başkan Hüseyin Uysal, vatandaşlara neden evet dediklerini maddeler halinde açıklarken, son günlerde Almanya ve Hollanda’da meydana gelen olaylara da değindi ve Batı ülkelerinin demokrasi sınavında sınıfta kaldığını söyledi.
Başkan Uysal; “Bize akıl verenler, demokrasiden bahsedenler, evrensel insan haklarından bahsedenler, görüyorsunuz son günlerde sınıfta kaldılar.
Önce Almanya’da, Bakanlarımızın gurbetçilerle buluşmasına izin vermediler. Ardından Hollanda Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun Türk vatandaşlarımızla buluşmasına izin vermedi. Dün gecede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya’nın Türklerle buluşmasına izin vermediler. Hollanda’da polis, atlarıyla köpekleriyle saldırarak vatandaşlarımızı, gazetecileri darp etmişlerdir. Bugünde Danimarka Başbakanı çıktı açıklama yaptı, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Danimarka’ya yapacağı ziyareti ertelemesini istedi. Almanya’da devlet televizyonu, yayın yapıyor, 18 maddelik paketi yalan yanlış bilgilerle anlatıyorlar, açık açık hayıra çalışıyorlar” dedi.

TÜRKİYENİN GÜÇLÜ OLMASI VE BÜYÜMESİNİ HAZMEDEMİYORLAR
Evet çıkması halinde terörle mücadelenin daha etkin olacağını söyleyen Başkan Uysal; “Başka kimler hayıra çalışıyor, PKK, FETÖ, PYD gibi terör örgütleri, ‘Evet çıkarsa biz biteriz, yok oluruz’ diyorlar. Bunlar neden PKK ile FETÖ ile aynı saftalar? Neden DHKPC'yi destekliyorlar? Çünkü büyük Türkiye'nin, Türklerin ayak seslerinden korkuyorlar, bağımsız Türkiye'den korkuyorlar. Türkiye'nin kendi başına karar almasından çekiniyorlar. Türkiye’nin güçlenmesini, büyümesini hazmedemiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar boş, hangi engellemeleri yaparlarsa yapsınlar, bu aziz millet 16 Nisan’da gereken cevabı sandıkta verecektir” dedi.
Ömerli ve Ören Mahallesi gezisine katılan AK Parti önceki dönem İlçe Başkanlarından Mustafa Demiray ve MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer’de bir konuşma yaparak, vatandaşlardan Evet için destek istediler.
Başkan Uysal’ın mahalle gezilerine Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti gönüllüleri de eşlik etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu