AnaSayfa > Güncel > ENGİN BAYTAR, KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR'DA..

ENGİN BAYTAR, KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR'DA..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, Galatasaray'ın eski futbolcularından Engin Baytar'ı transfer etti. Hedef, bu yıl 3. lig..

05.Ocak.2018 Cuma 16:32
A A

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, daha önce ön anlaşma yaptığı Engin Baytar, Aydın Çetin ve Hami Baytar’a resmi imzayı attırdı.
Yeni transferler, Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen imza töreninde kendilerini eflatun beyaz renklere bağlayan imzayı attı.
Başkan Uysal, “Şampiyonluk hedefi doğrultusunda transferler yaptık, camiamıza hayırlı olsun” derken, Engin Baytar’da, “Şehre daha önce gelmiştim. İlçeyi çok sevdim. Buraya para için gelmedim, konuşmadım da. Özkan bey, ( Özkan Özyiğit, Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi) benim için çok değerli Özkan bey ve ilk geldiğimde tanıştığım güzel insanları kıramadım. İnşallah bu sezon şampiyon olacağız.dedi.
Oyuncular Aydın Çetin ve Hami Baytar’da, Ereğli Belediyespor’da forma giyecekleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler