AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN UYSAL'A ÖDÜL..

BAŞKAN UYSAL'A ÖDÜL..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından ‘Türkiye genelindeki en beğenilen belediye başkanları’ kategorisinde jüri özel ödülü aldı.

05.Mart.2018 Pazartesi 10:09
A A

Türkiye Belediye Başkanları Birliğinin bu yıl ilkini düzenlediği ‘En beğenilen Belediye Başkanları’ ödül töreninde Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal jüri özel ödülü aldı.
Türkiye genelindeki 1397 belediye başkanı arasında birlik tarafından yapılan oylama ve değerlendirme ile aralarında Büyükşehir Belediye Başkanlarının da bulunduğu 63 belediye başkanı ödüllendirildi.
Yerel Yönetimler arası dayanışmayı güçlendirmek için Belediye Başkanları Birliği tarafından Ankara MEB Şura Salonu’nda düzenlenen ‘En Beğenilen Belediye Başkanları’ ödül töreninde ‘Kent Meydanı, Cami ve Katlı Otopark Projesi’ ile Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, jüri özel ödülüne layık görüldü. Başkan Uysal ödülünü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin elinden aldı.
Başkan Uysal, yaptığı açıklamada; “En değerli ödülün halkımızın kalbindeki ödül olduğunun bilinciyle hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından tarafıma verilen bu ödülü halkım adına alıyor, TBBB Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
MEB Şura salonundaki ödül törenine Kdz.Ereğli’den 20’den fazla basın mensubu da katıldı. Gün içerisinde Başkan Uysal’ın davetlisi olarak Külliye’de Millet Cami, Anıtkabir, Hacı Bayram Veli Cami-türbe ve çarşısı ile Ulus gezisine katılan basın mensupları, akşamda ödül töreninde katıldılar.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler