AnaSayfa > Güncel > YELKEN YARIŞLARI İLGİ GÖRDÜ..

YELKEN YARIŞLARI İLGİ GÖRDÜ..

Kdz. Ereğli’de 6-7-8 Temmuz tarihleri arasında yapılan Spor Organizasyonları kapsamında Yelken ve Windsurf Yarışları gerçekleştirildi. Dereceye giren sporculara madalyalarını veren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Amacımız bugüne kadar sadece seyrettiğimiz denizimizi yaşamaktır” dedi.

08.Temmuz.2018 Pazar 14:58
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Spor Organizasyonları kapsamında ilçede Yelken ve Windsurf Yarışları gerçekleştirildi. 

Kdz.Ereğli Belediyesi ve Kdz.Ereğli Yelken İhtisas Kulübü işbirliğinde gerçekleştirilen yarışlara 20 Optimist, 13 Sörf, 5 Lazer olmak üzere 38 yelken ve sporcu katılırken, organizasyon kapsamında Kdz.Ereğli Limanına 24 yat bağlandı.
Organizasyonun ödül töreninde katkılarından dolayı Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Başkanı Zafer Türkmen, Amasra Yelken Kulübü Başkanı Taşkın Fırat ve Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman’a teşekkür plaketi takdim eden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Ereğli’de denizi sadece seyretmek değil yaşamak adına somut adımlar atmayı planlıyoruz” dedi.
Başkan Uysal, katılımcılara teşekkür ederken bu tür organizasyonlara hier türlü katkıyı bundan sonrada sunmaya devam edeceklerini söyledi.
Törende konuşan Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Başkanı Zafer Türkmen, ev sahipliğinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür ederken, Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman’da “Yaşanan sel felaketinde yok olan yelken kulübümüzün tekrar ayağa kalkması ve kısa sürede bugün ki organizasyonumuzu gerçekleştirebilecek konuma gelmemizi sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”dedi.
Konuşmaların ardından Optimist genel, Optimist genel kız, Junıor genel ve kız, 2006 özel, 2018 dostluk, Sörf genel erkekler, genel kızlar ve masterler ile Lazer Radial kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler