AnaSayfa > Güncel > ÇOCUKLARI ÜŞÜTMEMEK İÇİN GÖNÜLLÜ OLDULAR!

ÇOCUKLARI ÜŞÜTMEMEK İÇİN GÖNÜLLÜ OLDULAR!

Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü, ‘Okul Çocukları Üşümesin Projesi’ kapsamında bir grup gönüllü bayan, kendi imkânlarıyla ihtiyaç sahipleri çocuklara, kazak, şapka, bere, atkı, eldiven ve yelek ördü.

08.Şubat.2018 Perşembe 16:41
A A

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın ziyaret ederek çalışmalarını incelediği gönüllü bayanlar, “Öncelikle bize yer ve imkân vermenizden dolayı teşekkür ediyoruz. Hepimiz birer gönüllüyüz ve aile gibiyiz. Başkanım sizde bu ailenin bir parçasınız. Biz her zaman sizin desteğinizi gördük.” dediler.
Örülen ürünleri inceleyen Başkan Uysal’da bu ürünlerin ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşacak olmasından dolayı çok sevindiğini belirterek, “Sizlerle gurur duyuyorum. Duyarlılığınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Belediyemizin tüm imkânları sizlere açık.” dedi.
Hatıra fotoğrafı çekilerek sona eren ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago ve Atilla Bulak ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoy’da hazır bulundu. Örülen giyim malzemelerinin ihtiyaç sahibi okul öğrencilerine dağıtılacağı belirtildi.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler