AnaSayfa > Güncel > SAHİLDE FIRTINAYA KARŞI BİLİMSEL ÇÖZÜM..

SAHİLDE FIRTINAYA KARŞI BİLİMSEL ÇÖZÜM..

18 Ocak tarihinde Karadeniz kıyılarında yaşanan fırtınanın vurduğu ve hasar verdiği Kdz.Ereğli Sahilinde benzer bir durum yaşamamak için çalışma başlattıklarını açıklayan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; “DLH’den gelen heyet sahil ve limanlarda bati metrik ölçümlerini yaptılar. Amacımız denizden gelen felaketleri bilimsel çalışmalarla önlemek” dedi.

08.Şubat.2018 Perşembe 16:39
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 18 Ocak’ta yaşanan ve Ereğli sahilinde zarar veren fırtına sonrası benzer durumlarla bir daha karşılaşmamak için tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.
Başkan Uysal, DLH’den (Demiryolları Limanlar ve Hava meydanları Genel Müdürlüğü’nden) gelen teknik ekiple birlikte 18 Ocak gecesi yaşanan fırtınada zarar gören Ereğli sahilinde incelemelerde bulundu.
Bolu Ulaştırma Bölge Müdürlüğünden gelen ekiple birlikte yapılan çalışmaları takip eden Başkan Uysal, denizden gelecek felaketlere karşı bilimsel her türlü tedbirlerin alınacağını söyledi.
DLH ekiplerinin Bati metrik ölçümlemelerini sahil güzergahında, Erdemir ve Askeriye Limanında gerçekleştirdiğini anlatan Başkan Uysal; “Yaşadığımız felaket sonrası hemen çalışmalarımıza başladık ve zarar gören bölgelerde fotoğraf çekimi ve dron çekimi ile gerekli tespitler yapıldı. Ardından talebimiz üzerine DLH’den teknik ekipler gelerek Bati metrik ölçümlemelerini yaptı. Amacımız denizden gelen felaketleri bilimsel çalışmalarla önlemek. Çıkacak sonuca göre, sahil güzergahında ve limanlarda her türlü tedbirleri alacağız” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler