AnaSayfa > Güncel > KDZ.EREĞLİ'DE, 4 BİN KİŞİYLE İFTAR..

KDZ.EREĞLİ'DE, 4 BİN KİŞİYLE İFTAR..

Kdz.Ereğli Belediyesi Kadir gecesinde 4 bin kişiye iftar verdi. İftarın ardından tasavvuf müziği ve semazen gösterisi ile duaların edildiği Kadir Gecesi özel programı düzenlendi. Başkan Uysal; “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, her anı rahmet dolu bu gece tüm milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin” dedi.

11.Haziran.2018 Pazartesi 0:16
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi Kadir gecesinde 4 bin kişiye iftar verdi. İftar programının ardından amfi tiyatroda Kadir gecesi özel programı düzenlendi.
Kdz.Ereğli Belediyesinin Ramazan ayı başından itibaren İnönü parkında düzenlediği açık hava halk iftarı Kadir gecesinde 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, iftar öncesi vatandaşların Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik etti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz.Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru ve yönetimi, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AK Parti SKM görevlileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve 31 mahalleden gelen vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, her anı rahmet dolu bu gece tüm milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin” dedi.

50 BİN KİŞİYE İFTAR..
Ramazan ayında 26 gün boyunca 50 bin kişiye iftar verdiklerini belirten Başkan Uysal; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını ve bu mübarek Kadir gecesini sizlerle birlikte yaşatan rabbime hamd ediyorum. Kadir gecenizi tebrik ediyorum. Kur’anın indirildiği bu mübarek gece, gök kubbenin, semaların kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede hep birlikte dua edeceğiz. Allah’ım sen affedicisin. Afffetmeyi seversin, beni de, bizleri de affeyle. Allah’ım ilçemize, ülkemize, milletimize huzur ve barış ver, bütün sorunlarımızın çözümünde yardımcı ol. Bilmeden, farkında olmadan, fark etmeden, fark ettirilmeden birisinin kalbini kırdıysam, herhangi bir üzüntüye yol açtıysam, herhangi bir hizmeti aksattıysam Allah’ım beni affeyle“ dedi.

KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI
İftar programının ardından Belediye tarafından amfi tiyatroda Kadir gecesi özel programı gerçekleştirildi.
Tasavvuf müziğinin ardından, semazen gösterisinin gerçekleştirildiği gecede, belediye hocaları tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek dualar edildi.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz.Ereğli’ye bir müjde verdiğini belirterek; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilçemize geldi. Ve bizlere bir müjde verdi. ‘Kdz. Ereğli’nin Milletvekili benim. Sorunlarınızı bizzat takip edeceğim’ dedi. Değerli hemşehrilerim, Türkiye’de bin 398 tane ilçe belediyesi var. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı, dünya 5’den büyüktür diyen dünya lideri ilçemize geliyor ve bu sözleri sarf ediyor. Şehrim için rabbime sabaha kadar hamd etsem yeridir” dedi.
Program boyunca vatandaşlara belediye görevlileri tarafından çeşitli ikramlar gerçekleştirildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler