AnaSayfa > Güncel > YENİ TERMİNAL HİZMETE GİRDİ..

YENİ TERMİNAL HİZMETE GİRDİ..

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından yapılan ‘Kdz.Ereğli Atatürk Şehirler arası Otobüs terminali’ bugünden itibaren hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, terminalin açılışında yaptığı konuşmada; “Tarihi bir gün yaşıyoruz, güzel şehrimize, insanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

09.Mart.2018 Cuma 16:21
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından yapılan ‘Kdz.Ereğli Atatürk Şehirler arası Otobüs terminali’ 9 Mart 2018 tarihi itibariyle hizmet vermeye başladı.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni terminalin açılışının ilk gününde beraberinde belediye başkan yardımcıları ile birlikte terminalde bulunan otobüs firmaları işletmecileri ve yolcuları ziyaret etti.
Terminalin açılışı nedeniyle bir konuşma yapan Başkan Uysal; “Tarihi bir gün yaşıyoruz. Bugün yeni terminalimizi hizmete açıyoruz. Ben öncelikle burada hizmet birimi açan otobüs işletmeleri firmalarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah’tan bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Terminalimiz çok güzel oldu, sizlerle beraber daha da canlanacak. Şehrimiz için daha güzel ve iyi bir yere, daha sağlıklı bir yere terminalimizi taşıdık. Hizmetlerimizi yaparken bu şehrin sahibinin çocuklarımız ve torunlarımızın olduğunu bilerek çalışıyoruz. Gelecek nesillerimiz için çalışıyoruz. Her şeyin şehrimizin daha güzel, daha yaşanabilir ve sağlıklı olması için mücadele ediyoruz. Otobüs firmalarımıza, yolcularımıza ve tüm şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Yapılan duanın ardından Başkan Hüseyin Uysal, içerisinde her türlü sosyal donatıların düşünüldüğü yeni terminalde yer alan mescitte Cuma namazını otobüs firmaları işletmecileri ve yolcular ile birlikte kıldı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler