AnaSayfa > Güncel > UYSAL’DAN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE DERSİ..

UYSAL’DAN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE DERSİ..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kışla Mahmut Likoğlu okulunda öğrencilerle bir araya gelerek çevre dersine katıldı ve öğrencilere kendi imzasıyla ‘Çevre ve Çocuk Ajandası’ kitabını hediye etti.

09.Mart.2018 Cuma 15:51
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki okullarda eğitim gören öğrenci ve öğretmenlere yönelik çevre, temizlik ve atık konusunda bilgilendirme toplantıları devam ediyor.
‘Atık toplama’ konusunda ‘Alt yapı ve çevre ödülü’ alan Kdz.Ereğli Belediyesinin Kışla Mahmut Likoğlu okulunda yaptığı bilgilendirme toplantısına Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da katıldı.
Toplantıda öğrenciler, bitkisel atık yağlar, atık piller ve elektronik atıklar, geri dönüşümleri, atık getirme merkezi ve gürültü kirliliği konusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Mühendisleri İlkay Kaynak ve Koray Sivrikaya tarafından bilgilendirildi.
Kdz.Ereğli Belediyesi'nce hazırlanan ‘Çevre ve Çocuk Ajandası’ kitabının da dağıtıldığı toplantıda, çevre ve atık piller, elektrikli ve elektronik atıkların doğaya verdiği zararı anlatan Başkan Uysal, evlerde de atık yağların geri kazandırılması için yapılan çalışmaların, öğrencilerin yanı sıra anne ve babalara da anlatıldığını bildirdi.
Başkan Uysal, Belen Sanayi bölgesinde her türlü atığın depolanması için 1. Sınıf Atık Toplama Merkezi kurduklarını ifade ederken, eğitim talep eden okullara, velilere ve öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantılarının süreceğini kaydetti.
Uysal öğrencilere, “Kdz.Ereğli’yi temiz tutmak için ve bilinçli bir çevre için her zaman üzerimize düşeni yapacağız. Geleceğimiz olan siz çocukların da bu konularda bilinçlenmesi benim en büyük arzum” dedi.
Başkan Uysal daha sonra öğrencilerin isteği üzerine ‘Çevre ve Çocuk Ajandası’ kitabını imzaladı. Okul Müdürü Reşat Atar, eğitime verdiği katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür etti. Etkinlikte Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak ve Temizlik İşleri Müdürü Namık Şahin’de hazır bulundu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler