AnaSayfa > Güncel > JUNİOR DÖNMEZ, ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI..

JUNİOR DÖNMEZ, ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü İbrahim Dönmez ’in oğlu Yusuf, düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı.

09.Ekim.2018 Salı 13:20
A A

Rabia-İbrahim Dönmez çiftinin yavruları Yusuf’un düğün etkinliği ilçeye bağlı Ören Mahallesi’ndeki evleri önünde, yöresel davul-zurna ve köçek eşliğinde düzenlenen eğlence ile başladı.

Ardından oluşturulan araç konvoyu ile gelinen Erdemir Yönder Site Kulüp’te süren düğün etkinliğinde salona tahtta getirilen Küçük Yusuf, davetlilerden yoğun alkış aldı.

Düğünün ilk dansını ise anne-baba Dönmez yaptılar, Bu sırada 8 yaşındaki Yusuf Dönrmez de, çeşitli çizgi film kahramanları kıyafetli animatörlerin eşliğinde arkadaşlarıyla eğlendi.

Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, belediyedeki bazı daire müdürleri, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, bazı işadamları, esnaf, belediye çalışanlarının katıldığı düğünde, Dönmez çifti, davetlilerle yakından ilgilenirken, küçük Yusuf’a ise hediye ve tebrikleri verildi.

Haberci Ailesi olarak Küçük Yusuf’a Allah damatlığınıda göstersin diyor, gelecek yaşamında sağlık, huzur ve başarılar dilerken, Dönmez ailesini kutluyoruz.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu