AnaSayfa > Güncel > UYSAL: AK PARTİ’YE EMANET OYUNUZU İSTİYORUM..

UYSAL: AK PARTİ’YE EMANET OYUNUZU İSTİYORUM..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli ziyaretinin ilçenin geleceği için bir şans olduğunu belirterek; “Kdz.Ereğli’de AK Parti’ye oy vermemiş yada başka partilere oy vermeyi düşünen hemşehrilerime sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Sizin Milletvekiliniz benim. Sorunlarınızı bizzat ben takip edeceğim’ dedi. Bize bir görev düşüyor, 24 Haziran seçimlerinde Kdz.Ereğli’mizin geleceği için sizlerden emanet oylarınızı istiyorum” dedi.

09.Haziran.2018 Cumartesi 1:49
A A

24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için sahada çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kemer ve Kepez’de halka seslendi.
Başkan Uysal, beraberinde belediye başkan yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Kırmacı mahallesi Kemer bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Uysal ardından Kepez bölgesinde Armutlucumalılar ile buluşup AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

“EMANET OYUNUZU İSTİYORUM”
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz.Ereğli ziyaretinin ilçenin geleceği için bir şans olduğunu belirterek; “Kdz.Ereğli’de AK Parti’ye oy vermemiş yada başka partilere oy vermeyi düşünen hemşehrilerime sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kdz.Ereğli’ye gelmesi şehrimiz için bir şans. Ne dedi Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Sizin Milletvekiliniz benim. Sorunlarınızı bizzat ben takip edeceğim” dedi. Şimdi bizlere bir görev düşüyor. 24 Haziran seçimlerinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi desteklemek. Hangi siyasi görüşten olursanız olun, saygı duyuyorum. Ancak şehrimizin geleceği için, yarınları için, ülkemizin geleceği için 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a emanet oylarınızı istiyorum” dedi.
Başkan Uysal, Kepez bölgesindeki kahvehaneleri de ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler