AnaSayfa > Güncel > HASAN KAAN ARSLAN’A SON GÖREV..

HASAN KAAN ARSLAN’A SON GÖREV..

Geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kdz.Ereğli Belediyesi Güvenlik Personeli Hasan Kaan Arslan için Belediye önünde tören düzenlendi. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, her sabah kendisini karşılayan güvenlik görevlisini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, gözyaşlarına boğuldu.

05.Mart.2019 Salı 13:03
A A

Kdz.Ereğli Belediyesinde Güvenlik Görevlisi olarak çalışan Hasan Kaan Arslan, Cumartesi akşamı geçirdiği kalp krizinin ardından tedavi gördüğü hastanede bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
Hasan Kaan Arslan için Belediye binası önünde helallik töreni düzenlendi. Belediye çalışanlarını ve sevenlerini üzüntüye boğan cenaze töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da göz yaşlarına hakim olamadı.

3 GÜN PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ
Başkan Uysal, üzüntüden yarıda kestiği konuşmasında; “Değerli Belediye personelimiz, Hasan Kardeşimizi ve göreve geldiğim günden itibaren beni her sabah kapıda girerken ‘Başkanım’ diye karşılayan yüreği güzel insan, ben konuşumayacağım, ama şunu söylüyorum 3 gün boyunca biliyorsunuz seçim öncesindeyiz. Bütün programları iptal ettim. Hiçbir yere gitmiyorum. STK’lar, mahalleler hiçbir yere gitmeyeceğim. Yas tutacağım, mekanı cennet olsun. Ne gerekiyorsa biz onu yapacağız. Ben onu çok sevdim. Ailesi, beni de bir evladı olarak kabul etsinler. Ben onlarla beraberim, bütün belediye personelini sevdim ama bu Hasan bir başkaydı“ dedi.
Belediye önündeki cenaze törenine Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Belediye Başkan yardımcıları ve belediye çalışanları, önceki dönem Belediye Başkanı ve CHP Adayı Halil Posbıyık, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda Arslan’ın sevenleri katıldı.
Belediye önünde yapılan helalleşme programının ardından Hasan Kaan Arslan, omuzlar üzerinde son yolculuğuna uğurlanmak üzere Ruşanlar köyüne gönderildi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler