AnaSayfa > Güncel > ÇATUROĞLU, ALAPLI'YA UMUT VERDİ...

ÇATUROĞLU, ALAPLI'YA UMUT VERDİ...

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Alaplı için önemli projeler açıkladı.

11.Mayıs.2015 Pazartesi 17:28
A A

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Alaplı için önemli projeler açıkladı.

Çaturoğlu tarafından projelerle ilgili basına gönderilen haber şöyle:

Alaplı’da değişim başlıyor, Zonguldak ve ilçeleri için kolları sıvayan ve 8.5 aydır dur durak bilmeyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, Alaplı sorunlarına ne kadar hakim olduğunu bir kez daha gösterdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı için hayati önemi bulunan 20'den farklı proje için düğmeye bastı.

Alaplı'nın makus talihini yenerek, ilçe tarihinde ilk kez Milletvekili sıfatıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Alaplı ve Zonguldak'ı temsil eden Çaturoğlu, tüm Zonguldak ve ilçeleri gibi Alaplı'ya da hak ettiği hizmeti kazandırmak amacıyla gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor.

Alaplı sorunlarını tek tek not alan ve çözüm yolu bulmak amacıyla girişimlerini sürdüren Çaturoğlu, Alaplı İlçesi için hayati önemi bulunan 20 farklı projenin hayata geçmesi için şimdiden kolları sıvadı.

1 Kasım Pazar günü yapılan 26. Dönem Genel Seçimlerinde Alaplı’nın her zaman olduğu gibi kendisine sahip çıkarak en yüksek oyla Ankara’ya gönderdiğinin altını çizen Çaturoğlu, Tüm Zonguldak ve İlçeleri gibi Alaplı’ya hükümet olarak sayısız yatırım yapacaklarını yineledi.

Çaturoğlu, “Allah bize nasip etti Alaplı'nın sorunlarını çözmek ve yatırımları gerçekleştirmek boynumuzun borcudur. “dedi.

Alaplı’da kalkınmayı ilk etapta 4 yıllık fakülte kazandırarak sağlayacaklarını kaydeden Çaturoğlu, "Alaplı Belediyesi ile Merkezi Hükümetin koordineli çalışmasına katkıda bulunarak, belediyenin uygun göreceği araziye Kültür Merkezi, Spor Salonu, kirada bulunan Sosyal Güvenlik Kurumuna SGK binası, Kolluk Kuvvetlerinin kullanabileceği daha modern bir Emniyet Müdürlüğü binasını yapacağız. Alaplı’da ihtiyaca cevap verebilecek Yeni Hastane Binası, Gümeli'ye baraj ve alternatif yollar yapıyoruz, karayolunda Kavuk Kavla bağlantısı sorunu aşacağız, Mendirek, balıkçı barınağının temizlenmesi için gerekli tüm girişimlerde bulunacağız. Alaplı deremizin 17 km’lik mesafesine daha estetik bir görüntü vereceğiz. Alaplı girişi için Karayolları Genel Müdürlüğü ile üzerine çalışmalarını söylediğimiz projenin üzerine gideceğiz. Alaplı- Yığılca bağlantı yolu gerçekleşecek. Aynı şekilde Ormanlı bağlantı yolu da bizim kaderimiz olmayacak. Alaplı OSB, Islah OSB ile Sanayilerimizin bacalarından artık duman çıkmasını sağlayacağız. El Sanatları Enstitüsü, Halk Bankası'nın Alaplı'ya tekrar getirilmesi Kavakdere Mahallesi'nin Alaplı sınırlarına alınması yapılacak olan yeni okul binaları Gençlik Merkezi bizim olmazsa olmazlarımız olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu