AnaSayfa > Siyaset > MHP'DE ÇAKAN SESLERİ..

MHP'DE ÇAKAN SESLERİ..

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Birinci sıra milletvekili adayı Zeki Çakan, ilçe başkanı Talat Şeker ve partililerle birlikte Ereğli'nin yaklaşık 10 köyünü ziyaret etti. Köylerde eski muhtarlarla karşılaşan Zeki Çakan susarken, muhtarlar Zeki Çakan'ın köy hizmetleri ve Enerji Bakanlığı döneminde yaptığı iyilikleri köylülerin içerisinde anlatarak Çakan' a teşekkür ettiler.

05.Ekim.2015 Pazartesi 11:58
A A

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Birinci sıra milletvekili adayı Zeki Çakan, Cumartesi günü Ereğli'nin köylerini dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti, çay içti. Büyük bir coşku ile karşılanan Çakan, önünü kesen ve kendisine köy hizmetleri ve Enerji bakanlığı döneminde yaptığı yardımlar ve hizmetler için teşekkür etti.

ÇAKAN SUSTU, ESKİ MUHTARLAR KONUŞTU

İlk olarak ziyaretlerine Kaptaş köyünden başlayan Zeki Çakan, iş yeri ve kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Kaptaş girişinde vatandaşlarla görüşen Çakan, daha sonra kahvehanede ki köy sakinlerinin yanına gitti. Burada tam konuşma yağacağı sırada yanına gelen iki eski muhtar "Bakanımızın zamanında bizim köye greyder lazım oldu. Alamadık. Kendisini aradık. Bize greyderi gönderdi. Tam 22 gün boyunca greyder köyümüzde çalıştı.O zamanın köy hizmetleri müdürü greyderi almak istedi. Kendisini bir kez daha aradık. Kendisi bir telefonumuzla greyderin köyde kalmasını sağladı.Allah kendisinden razı olsun" dedi. Bir diğer muhtar ise köylerinin enerji nakil hatlarında yaşadıkları sorunun Zeki Çakan döneminde yapıldığını söyledi. Eski muhtar konuşmasında "Alaplı'nın 28 köyünde enerji hatlarında sıkıntı vardı. O zaman kadar yaptıramamıştık. Ancak sizin döneminizde bir kere söylememizle birlikte sorunumuzu ortadan kaldırdınız" dedi. Muhtarların konuşmasının ardından söz alan Zonguldak Birinci sıra milletvekili adayı Zeki Çakan "Alaplı' da 28 köyün trafo ve elektrik hatlarını değiştirmeye giriştik. Niye? Elimden yine ne geliyorsa köy hizmetleri genel müdürü olarak vallahi billahi, Alaplı'nın, Ereğli'nin, Çaycuma'nın Devrek'in, Bartın'ın, Amasra'nın şantiyesi yoktu arkadaşlar" dedi.

Kaptaş gezisi sırasında Pazaryerini ziyaret eden Çakan, pazar esnafı ile sohbet ettiği sırada Cumhuriyet Halk Partisi üçüncü sıra milletvekili adayı Deniz Yavuz Yılmaz ile karşılaştı. Yavuz yılmaz konuşmasında, siyasette gençlere fırsat vermediklerini, kendisinin Zonguldak'ta ön seçim sayesinde fırsat yakaladığını, ilerleyen günlerde de siyasetin gençleşmesi gerektiğini iddia etti. Yavuz Yılmaz konuşmasında "Biz inşallah tecrübe ile gençliği bir araya getireceğiz. Hem Zonguldak'ta hem de Türkiye' de bunu yapmamız lazım. Biz gençler olarak fırsat doğdu. Cumhuriyet Halk partisinden ön seçim fırsatı. Yoksa biz ne kadar gayret etsek de siyasette gençlere pek fırsat verilmez. İnşallah hem bizim hem de diğer partilere örnek olur. Gençler daha fazla siyasetin içerisinde yer alır. Siyaset gençleştikçe, tecrübe ile de birleştikçe daha güzel yol alacağımıza inanıyorum" dedi.

Deniz Yavuz Yılmaz'ın ardından konuşan Zeki Çakan "Bilmediğini bilmek, bilenden bir şeyler öğrenmek olgunluktur. Bu nedenle Deniz kardeşimizi tecrübe ile gençliğin bir araya gelmesinin ne denli önemli olduğunu duymak da güzel bir şey. İşte önemli olan tecrübe ile genç arkadaşlarımızı yetiştirerek onların gelecekte daha da tecrübeli olduğunu sağlamaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Birinci sıra milletvekili adayı Zeki Çakan daha sonra Kaptaşlılara seslendi. Çakan bugüne kadar Zonguldak ve bölgesine verdiği hizmetlerden bahsettiği konuşmasında "Gelin bu bölgeye yararlı olacak, hizmet getirecek olan Milliyetçi Hareket partisine oy verin" dedi.

SENİN SAYENDE İŞ VE AŞ SAHİBİ OLDUK

Kaptaş'tan ayrıldıktan sonra sırası ile Abdi, Çayırlı, Danışmentli, A.Sofular, Çiğdemli, Soğanlı Yörük, Ören ve Ören altı köylerini gezen Çakan büyük ilgi ile karşılandı. Ören altında kınaya katılan Zeki

Çakan, kına sahibi olan vatandaşın kendisine teşekkürü ile karşılandı. Kına sahibi olan vatandaş, zamanında Zeki Çakan'ın sayesinde ERDEMİR' e girdiğini ve kendisinin sayesinde ailesinin iş sahibi olduğunu söyledi. Çakan ise yaptığı hizmetlerin karşısına çıkmasının bu bölgede yapılan zamanında yapılan çalışmaların meyvesi olduğunu ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Birinci sıra milletvekili adayı Zeki Çakan

, köy ziyaretleri sonrasında Gümüşhaneliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Çakan gece de, 22 ve 23. dönem milletvekili Fazlı Erdoğan ile birlikte halay çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Birinci sıra milletvekili adayı Zeki Çakan gecenin son ziyaretini Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı'na gerçekleştirdi. Burada ülkücü gençler ve Vakıf yönetimi ile bir araya gelen Çakan kendisinin daha önce uzun yıllar siyaset yaptığını, ara verdikten sonra bölgenin içerisinde bulunduğu durumu göz önüne alarak yeniden siyaset yapma ihtiyacı duyduğunu söyledi. Koalisyon hükümeti döneminde partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çalışma fırsatını yakaladığını kaydeden Çakan" Siyaset yapmamda Milliyetçi Hareket Partisi'nin dününü, bugününü ve yarınını bildiğim için Milliyetçi Hareket Partisini seve seve, onurla, bundan sonrada başta ülkü ocakları olmak üzere onun yetiştirdiği gençlere ocaklarda yetişecek arkadaşlarımıza yardımcı olmak, onlara sahip çıkmak onların geleceğini değil, ülkemin geleceğini düşünerek onların ülkeme ne denli hizmet edeceklerini bilerek onlara katkı da bulunmak bundan sonra benim asli görevimdir. Açık ve net olarak ifade ediyorum" dedi.

Çakan Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı ziyaretinin ardından Zonguldak' a hareket etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu