AnaSayfa > Siyaset > VERGİ DAİRESİ, TAŞINACAK..

VERGİ DAİRESİ, TAŞINACAK..

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Konuk ile Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi makamlarında ziyaret etti.

03.Ekim.2015 Cumartesi 16:00
A A

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, beraberinde AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ömür İlgi Özdemiralp ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Duran ile birlikte ilk olarak Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi makamında ziyaret etti. Çakır, seçim çalışmaları dolayısı ile parti içi yoğunluktan dolayı gecikmiş bir ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, Gövce’ye görevinde başarılar diledi.

VERGİ DAİRESİNDE TAŞINMA HAZIRLIKLARI

Çakır, gerçekleştirdiği ziyarette; İlçede inşaatı tüm hızıyla devam eden Vergi dairesi hizmet binası gündeme geldi.

Hizmet binası konusunda Vergi Dairesi Müdürü Gövce, Yavaş yavaş arşiv başta olmak üzere taşınma çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Bu sabah şeflerimizle toplantı yaptık. Yavaş yavaş arşivlerimizi toparlamaya başladık. Taşınmaya hazır hale getiriyoruz. Bina inşaatını sürekli ziyaret ediyorum. Çok hızlı bir şekilde yürüyor. Sanıyorum, en geç 2016 yılının Şubat ayında Eski hastane bölgesinde yeni binamıza taşınmış oluruz” dedi. ÇAKIR, "ÖDENEĞİ HAZIR"

Çakır’da Yaklaşık 2 yıldır Kdz. Ereğli'ye Vergi Dairesi hizmet binası kazandırmak için çalıştıklarını belirterek, bu proje belli aşamalardan geçti. Geçen yıl Ağustos, Eylül ayı gibi Proje maliye Bakanlığı tarafından onaylandı. AK Parti Hükümetinin Ereğli'ye yaptığı yatırımlar artarak devam etmektedir. Bu konuda Kamu İhale Kurumu geçen yıl 19 Eylül tarihinde ihale yaptı yüklenici firmayı belirledi ve çalışmalar da prosedürlerin tamamlanmasının ardından hemen başladı, ödeneği hazır olan Vergi Dairesi hizmet binasını yapan firma bu ödeneği hak etmek için belirlenen süreden daha evvel tamamlamaya çalışıyor. Bizlerin amacı vergi hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza daha hızlı, daha sağlıklı ve daha verimli, çağdaş kamu yönetimi anlayışı ile hizmet vermesine yardımcı olmaktır.” dedi.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI ZİYARETİ

Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Gövce’nin ardından Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Konuk’u ziyaret eden Çakır ve beraberindeki heyet, yeni hizmet binası konusunda değerlendirmeler yaptı.

Çakır, yeni Adliye sarayımızın hizmete açılmasının hemen ardından burada görev yapmak size nasip oldu. Öncelikle Yeni atandığınız Ereğli’de yürüttüğünüz Başsavcılık görevinde sizlere başarı diliyorum.

Eski binanın fiziki yapısı Adliye personeli ve vatandaşlarımız için yetersizdi. Zor şartlar altında çalışılıyordu, Ereğli’mize ve bölgemize yakışan bir adliye sarayı kazandırmak için AK Parti hükümeti olarak büyük gayret gösterdik. Bölge milletvekillerimizin yoğun çalışmaları sonucu hükümetimizin de desteği ile Kdz. Ereğli’ye güzel bir adliye sarayı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

EREĞLİ'DE OLMAKTAN MUTLUYUM

Konuk ise Çakır ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Kdz. Ereğli’de bulunmaktan mutlu olduğunu görevi gereği ülkenin birçok vilayetini gezdiğini Ereğli’nin şehir yapılanması adına çok güzel bir yer olduğunu belirtti.

Yaklaşık yarım süren toplantıda çeşitli konularda da görüş alış-verişinde bulunuldu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu