AnaSayfa > Siyaset > ÇAKIR, YALI BOYU KÖY MUHTARLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ..

ÇAKIR, YALI BOYU KÖY MUHTARLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ..

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte, Yalı Boyundaki Köy Muhtarlarıyla bir toplantı düzenledi..

02.Ekim.2015 Cuma 15:20
A A

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır beraberinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Kumaş, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Keleş, Yalı Boyu köylerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Raif Akyar ve İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı, Rıfkı Gültekin, Kazım Beceren ve Ayhan Taşdelen ile birlikte Kdz.Ereğli Yalı Boyu Köyleri Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yalı boyundan dokuz köy muhtarının katıldığı kahvaltılı toplantıda köylerin sorunları, talepleri, öncelikleri dinlenerek çözümü noktasında talepler ele alındı. İl Genel Meclis üyelerinin bölgedeki köylere yaptıkları hizmetlerde dile getirildi.

Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Tüm muhtarlar ile grup grup bir araya gelerek sorunlarını ve hizmetleri karşılıklı görüşüp öncelik sırasına göre hizmet noktasında takipçisi olacağını ifade etti. Toplantıdan memnuniyetlerini ifade eden muhtarlar, Çakır ve yönetimine teşekkür etti.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu