AnaSayfa > Siyaset > ÇAKIR: YENİ ADLİYE BİNASI YAKINDA HİZMETE AÇILACAK..

ÇAKIR: YENİ ADLİYE BİNASI YAKINDA HİZMETE AÇILACAK..

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Ereğli’ye yapılan Yeni Adliye binasının yakında hizmete gireceğini ve 2015 Yılında İlçeye 3 lise ile 4 ortaokul kazandıracaklarını belirtti.

11.Ağustos.2014 Pazartesi 15:29
A A

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Ereğli’ye yapılan Yeni Adliye binasının 2 ay içerisinde hizmete gireceğini ve 2015 Yılında İlçeye 3 lise ile 4 ortaokul kazandıracaklarını belirtti.

Çakır, Ak Parti Gülüç Beldesi 5.olağan kongresinde yaptığı konuşmada, Hükümetin Zonguldak Bölgesi Başta olmak üzere Ereğli’ye yaptığı yatırımları anlattı. Son İki yılda Ereğli’ye yaklaşık 10 tane okul kazandırdıklarını ve Ereğli’de Öğrenci sayısının 34 Bin Civarında olduğundan bu 10 okulun Ereğli’de tekli öğretim yapabilme imkânını sağlamadığını belirterek, 2015 yılında Ereğli’ye 3 Lise,4 Ortaokul kazandırmak mecburiyetinde olduklarını söyledi. Çakır Ayrıca Ereğli’ye yapılan Yeni Adliye Binası ’nın ise 2 ay ay içerinde hizmete açılacağını ifade etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu