AnaSayfa > Siyaset > CHP'DE, 'SERTAN OCAKCI' DÖNEMİ..

CHP'DE, 'SERTAN OCAKCI' DÖNEMİ..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı seçimlerini Yaşar Balcı'ya karşı, Belediye Meclis Üyesi Mimar Şerif Sertan Ocakcı kazandı.

12.Haziran.2015 Cuma 20:08
A A

Kdz.Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı seçimlerinde kazanan Şerif Sertan Ocakcı oldu.

Mavi Organizasyonda yapılan seçimlerde 410 delegeden 384'ü oy kullandı. Yaşar Balcı ve Şerif Sertan Ocakcı'nın yarıştığı seçimlerde kullanılan oyların 215'ni Şerif Sertan Ocakcı, 167'sini ise Yaşar Balcı aldı. Bir oy geçersiz, bir oyda boş çıktı.

 

SERTAN OCAKCI'NIN LİSTESİ..

CHP Ereğli Belediye Meclis Üyesi de olan Mimar Şerif Sertan Ocakcı, seçimlere Ekrem Akman, Sevdekar Aras, Yıldıray Arslan, Mürşide Ateş, Halil Bozkurt, Şenol Çevik, Nahide Ercan, Baki Erdoğan, Recep Ergün, Dr.Eylem Ertuğ Ertuğrul, Burak Karaarslan, Huri Keskin, Tan Okay, Necla Partlak, Nergis Telli Yavuz ve Hikmet Yılmaz'dan oluşan yönetim listesiyle katıldı.

Ocakcı'nın listesi Yaşar Balcı'nın listesinden 48 oy daha fazla aldı.

YAŞAR BALCI'NIN LİSTESİ..

Eski İlçe Başkanlarından ve CHP Milletvekili Aday adayı Yaşar Balcı'da seçimlere, Gönül Çelik, Yaşare Aydın, Senay İşeri, Ayşe Akçabelen, Derya Fındık, Kenan Gündoğdu, Mustafa Öner, Uğur Likoğlu, Murat Yüce, Özkan Kaya, Düzgün Kılınç, Adem Kabasakal, Muharrem Sağlam, Ali Kocamanoğlu, Ender Uz ve Kazım Candan'dan oluşan yönetim listesiyle katıldı.

Balcı'nın listesi 167 oyda kaldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu