AnaSayfa > Siyaset > UYSAL, EREĞLİ RAPORU SUNDU..

UYSAL, EREĞLİ RAPORU SUNDU..

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Genel Merkezine giderek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye, ilçenin ihtiyaç duyduğu projeler, yapılan çalışmalar ve Bakanlıklarda takibi gerektiren konuları içeren bir rapor sundu..

12.Şubat.2016 Cuma 15:23
A A

Genel Merkez ziyaretinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile yaklaşık bir buçuk saat süren bir görüşme yapan Uysal ve beraberindekiler, daha önce ilgili Bakanlıklara sunulan proje dosyalarını, klasör halinde Özhaseki’ye takdim etti.

TEK TEK RAPOR EDİLDİ..

Uysal’ın  Özhaseki’ye sunduğu dosyada,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan, enerji nakil hatlarının yer altına alınması, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan, Bozhane Limanını onarımı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan, Balıkçı Barınakları ve çekek yerleri ile ilgili sorunların aşılması, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan çöp Rehabilitasyon projesinin hızlandırılması, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yeni Atatürk Kültür Merkezi için uygulama projelerinin hazırlanması aşamasında destek alınmasının yanı sıra, Potbaşından Kepez’e kadar olan güzergâhta, yan yol, cepler ve üst geçitlere ilişkin talepler yer alıyor.

ÖZHASEKİ BİLGİLENDİRİLDİ..

Uysal ve beraberindekiler bu taleplerin yanı sıra, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda önünü açacak diğer projelerle ilgilide fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Uysal, Ereğli’de yapılan çalışmalar ile önümüzdeki dönemde öncelik verilecek konular hakkında da, Özhaseki’yi bilgilendirdi.

EREĞLİ’YE GELECEK..

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Belediye Meclis Üyeleriyle yaptığı toplantıda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yakın bir zamanda Ereğli’yi ziyaret etmeyi planladığını bildirdi.

ÖZBAKIR'A ZİYARET..

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ı TBMM’de ziyaret etti..

Uysal, Milletvekili Özbakır’a, daha önce ilgili Bakanlıklara sunulan proje dosyalarını takdim etti, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda önünü açacak diğer projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Özbakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, projelerin takipçisi olacağı sözünü verdi.

Uysal ve beraberindeki heyet, Plan ve Bütçe Komisyonunda yoğun mesai harcayan Bölge Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu’yla ilerleyen haftalarda bir araya gelme konusunda anlaşarak, TBMM’den ayrıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler