AnaSayfa > Siyaset > SEZER, BOZKURT VE ÖZÇİÇEK'TEN, ÇATUROĞLU'NA KÖYLERDE DESTEK..

SEZER, BOZKURT VE ÖZÇİÇEK'TEN, ÇATUROĞLU'NA KÖYLERDE DESTEK..

Ereğli'de AK Parti tabanının önemli isimlerinden MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer, Avukat Saffet Bozkurt ve Eski İl Genel Meclis Üyelerinden Mehmet Özçiçek, Faruk Çaturoğlu'nun köylerde sürdürdüğü seçim çalışmalarına katılarak AK Parti'ye destek istediler..

05.Aralık.2015 Cumartesi 11:42
A A

Ereğli'de Milletvekili isim listesi tartışmalarını geride bırakan AK Parti gönüllüleri, Faruk Çaturoğlu etrafında toplandı. Seçimlere az bir süre kala Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu'nun köylerdeki gezilerine özellikle AK Parti tabanında önemli yeri oldukları bilinen MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer, Avukat Saffet Bozkurt ve Eski İl Genel Meclis Üyelerinden Mehmet Özçiçek de katılarak AK Parti'ye destek istediler.

Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, İlçe Başkanı Fatih Çakır'ın organizasyonunda köylerdeki seçim çalışmalarını her gün en az 3-4 köye giderek sürdürüyor. Çaturoğlu'nun dün akşam, Serintepe, Saltuklu, E.Sofular ve Hasankahyalar köyünde yaptığı seçim çalışmasına destek veren Sezer, Bozkurt ve Özçiçek, Çaturoğlu'na sahip çıktılar.

Köylü hemşerilerine seslenen MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer, 'Ben her türlü Faruk Çaturoğlu abimize kefilim" dedi. Hemşerilerinden AK Parti'ye destek isteyen Av.Saffet Bozkurt'da, 'Ben bölgemize, Ereğli'mize daha fazla hizmet gelmesi adına aday oldum. Köylerimiz ve bu bölgemiz diğer bölgelere yapılan hizmetlerden yeterince faydalanamamıştır. Bu açığı Sayın Faruk Çaturoğlu'nun kapatacağına inanıyorum. Sizlerden onun adına destek istiyoruz" dedi.

Çaturoğlu ise kendisinin Alaplı Kılçak köyünde doğdunu belirterek, 'Örfümüz bir, adetimiz bir, lisanımız bir, çapamız, bostanımız bir, fındığımız bir, fasulyemiz bir, ahırdaki öküzümüz bir. Bu bölgemiz için çözülecek her sorunda kaderimiz bir. Bunu çözecek de yine el ele, birlik içinde AK Parti çatısı altında biz çözeceğiz. Köylümüze, şehrimize hizmeti 8 Haziran'dan sonra yine biz vereceğiz. Gelin Faruk Çaturoğlu kardeşinizle yol arkadaşlığı yapın. Bizi güçlü gönderin ki, Ankara'da sesimizi güçlü çıkaralım" diyerek Ereğli köylüsünden destek istedi.

Çaturoğlu'nun köy ziyaretlerine İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren ve Ayhan Taşdelen de katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu