AnaSayfa > Siyaset > POSBIYIK VE ÇATUROĞLU'NDAN 'KAPTAŞ SHOW'

POSBIYIK VE ÇATUROĞLU'NDAN 'KAPTAŞ SHOW'

Duayen Politikacı Halil Posbıyık ile AK Parti Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, karşılaştıkları bir düğünde, 'Kaptaş Show' yaptılar..

05.Aralık.2015 Cumartesi 11:25
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte, Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen Engelliler Haftası etkinliklerine ve İlçede gerçekleştirilen 4 düğün törenine katıldı.

Çaturoğlu ve beraberindeki partililer, dün akşam ilk olarak Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere katıldı. Yaklaşık 2 saat etkinlikleri izleyen Çaturoğlu ve partililer, buradan sırasıyla Şahinler Düğün Salonu, Büyük Ereğli Anadolu Otel, Karadeniz Ereğli Belediyesi Düğün Salonu ve Göktepe’de gerçekleştirilen düğün törenlerine katıldılar.

Düğün törenlerinde konuşan Çaturoğlu, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyerek, “Geleceğiniz ak ve aydınlık olsun. Rabbim sizlere, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin” dedi.

Çaturoğlu ile Çakır, Şahinler Düğün Salonu’nunda, Karadeniz Ereğli Önceki Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile de bir araya geldiler. Üçlünün koyu sohbetinde, kahkalar havada uçuştu. Çaturoğlu ile Posbıyık, Kaptaş türküsü eşliğinde karşılıklı oynamayı da ihmal etmedi.

Milletvekili Adayı Çaturoğlu ve partililer, düğün törenlerinin ardından yeniden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’na giderek, Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol takımı ile Filistin Engelli Milli Voleybol takımları arasında oynanan dostluk maçını izlediler ve ardından düzenlenen ödül törenine katıldılar.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu