AnaSayfa > Siyaset > AK PARTİLİ VEKİLLERDEN EREĞLİ HALKINA SÖZ: ASIL TEŞEKKÜRÜ HİZMETLERİMİZLE YAPACAĞIZ..

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN EREĞLİ HALKINA SÖZ: ASIL TEŞEKKÜRÜ HİZMETLERİMİZLE YAPACAĞIZ..

Seçim sonuçlarının ardından Ereğli'ye gelen AK Parti'li 3 Milletvekili, Ereğli halkına desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Milletvekilleri, halka söz vererek; 'Asıl teşekkürü hizmetlerimizle yapacağız' dediler..

11.Kasım.2015 Çarşamba 16:39
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, beraberlerinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, milletvekili adayları Akın Kaymak, Aytekin Celal Kazancı, İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte Ereğli’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekilleri ve vekil adayları Devrim Bulvarı üzerinde, İş bankası yanında bulunan parkta Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve çok sayıda partili tarafından çiçeklerle karşılandı.

Milletvekilleri ve parti yöneticileri, Devrim Bulvarı ve Pençes Deresi üstü yolundan esnafları selamlayarak AK Parti ilçe binasına gittiler. Milletvekilleri burada yaptıkları konuşmalarla parti binasının girişinde toplanan kalabalığa teşekkür etti.

ÖZBAKIR: “YIKTIK ORTALIĞI”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, burada yaptığı konuşmada, 7 haziran seçimleri sonunda buruk ve eksik olarak TBMM’ye gittiklerini ama yılmadıklarını söyledi.

Vekillikleri döneminde Faruk Çaturoğlu ile birlikte vatandaşların işlerini takip ettiklerini, birçok girişimde bulunduklarını belirterek şöyle dedi:
“Sahadan hiç ayrılmadık. Tekrar seçim ortaya çıkınca arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışarak, Ankara’dan da aldığımız rüzgârla 1 Kasım’da başarıya ulaştık. Bize soruyorlar ne yaptınız Zonguldak’ta diye. Yıktık ortalığı. Partimiz Türkiye genelinde oylarını yüzde 8,5 arttırdı, Zonguldak olarak biz yüzde 11 puan arttırdık. Sanırım Türkiye’deki rekorlardan biridir bu. Bunu sizler ve bizler birlikte başardık.
Tek başına iktidar olduk, yolumuza devam edeceğiz. Sizlere verdiğimiz sözler vardı, yollarımızdan teşviğe varana dek. Arkadaşlarımızla bunu daha güçlü şekilde takip edeceğiz. Bilhassa teşviği çıkarırsak, Zonguldak’ı bu şekilde kurtaracağız. Yatırımları buraya çekecek, işsizlik ve göçü önleyeceğiz. Sizler bizim başımızın tacısınız. Hangi meselede olursa olsun sizin yanınızdayız. Siz de bizleri takip edin uyarın, eleştirin. Bizlerin de hataları olabilir, biz de kendimize çeki düzen verelim ve çalışmaya devam edelim.”.

ÇATUROĞLU: “2019 HEDEFİMİZ DAHA YÜKSEK”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 7 Haziran’da seçim sonuçları ortaya çıktıktan sonra bir siyasi parti liderinin tüm koalisyon seçeneklerine hayır demesiyle erken seçim için çalışmaya başladığını ifade ederek şunları söyledi:

“Biz 25. Dönem milletvekilleri Cumhuriyet Tarihinin en şanssız milletvekilleriyiz. Beş ay milletvekilliği yaptık, toplam otuz kırk saat TBMM’de durduk. Ama aday adaylığı dahil sekiz buçuk aydır hiç milletin içinden çıkmadık. Sizinle beraber olduk, beraber yürüdük. Bundan da çok mutluyuz. Sağ olun var olun.

Seçim çalışmalarımızda şunu söyledik. 7 Haziran’dan ders almayan partiler bunun cezasını ağır şekilde verecek. Vatandaşımız bizi yanıltmadı. Siyasi partilerin bir amacı var. Memlekete hizmet etmek. Tek başına olmuyorsa koalisyon yoluyla bunu yapacaksınız. Koalisyona yanaşmıyorsanız, afaki birtakım şeyler söylüyorsanız, bu memleketle ilgili vizyonunuz ve misyonunuz yok demektir. Vatandaş memleket için bir vizyonu, misyonu olmayana niye oy vermiş. AK Parti dışında tüm partiler oy kaybetti. Bir tanesi binde beş oy almış, kendini başarılı sayıyor. Bize yüzde on, yüzde beş yetmez. İnşallah 2019 hedefimiz daha da yükseklerdir.
Size olan teşekkürümüzü hem mikrofondan söyleyeceğiz, hem de çalışarak göstereceğiz. Her zaman Ereğli ve Zonguldak için ne yapmak gerekiyorsa onları sizinle paylaşacağız. İstediğiniz kadar yol fabrika, han hamam kurun, insanların gönlüne yol yapamazsanız, gönül sarayına misafir olamazsınız. Halkın oylarıyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dik duruyorsa bunun yüzünden duruyor.
7 Haziran’da vatandaş bize bir sarı kart gösterdi, eksiğini gediğini topla, öyle gel dedi. Biz bunu iyi değerlendirdik. Vatandaş bize dört yıllık bir kredi açtı. Bu dört yıl sizin için çalışarak, sizin gönlünüzü alarak devam ettiğimizde 2019 da bizimdir, 2023 de bizimdir.”

Çaturoğlu Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve parti yöneticileri başta olmak üzere tüm partililere teşekkür etti.

ULUPINAR VE ADAYLAR DA TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Bugüne kadar siz bizi sırtınızda taşıdınız, bundan sonra biz sizi taşıyacağız. 2019’da bizim olmayan belediyelere talibiz. Ereğli her şeyin en güzelini hak ediyor, daha da büyüyecek. Asıl teşekkürü hizmetlerimizle edeceğiz” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak, seçim başarısının 7 haziran sonuçlarını çok iyi analiz etmelerine bağlayarak partililere teşekkür etti.

Milletvekili Adayı Aytekin Celal Kazancı da bundan sonraki süreçte üstlerine düşenin en iyisini yapmaya devam edeceğini belirterek milletvekillerine iyi çalışmalar diledi.

TOSUN DA TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 7 haziran seçimleri sonrasında alınan sonuca üzüldüklerini, çünkü Özcan Ulupınar’ı TBMM’ye gönderemediklerini belirterek, “Başbakanımızla Ankara’da yaptığımız toplantıda neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Elimizin arasına başımızı koyup takdik değiştireceğiz diye karar verdik ve bunun mükafatını aldık. 1 Kasım’da daha iyi hazırlandık, birlik beraberlik içinde üç vekilimizi de Ankara’ya gönderdik. Bunda emeği olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

UYSAL: “YÜZDE 67 ALMAMIZ GEREK”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu seçimlerin sonuçlarını aldıktan sonra sorumluluklarının bir kat daha arttığını belirterek şunları söyledi:
“Ereğli halkı hiç şüphe etmesin, tüm hizmetleri getirmek için mücadele edeceğiz. Ben en çok sayın Özcan Ulupınar’a üzülmüştüm. Bir kasım seçimlerinde çok kısa dönem için ara verdi. Yüce rabbim onun halinden anladı. Seçimlerde kaybettiğimiz bir milletvekilini geri aldık. İnşallah Ereğli halkı bundan sonra yüzde 51,5 oyun altına düşmeyecek. Ben her zaman şunu söylerim. Madem plakamız 67 yüzde 67 oy almamız gerekir. Meclise gönderdiğimiz üç milletvekilinin bahtı açık olsun. Her zaman yanımızdalar. İnşallah onlarla hep birlikte el ele çok güzel hizmet edeceğiz. Hepsine teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.”

ÇAKIR: “EREĞLİ’YE TEŞEKKÜR AZ GELİR”

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da teşekkür ziyareti programına katılan partililere teşekkür etti. Çakır, “Ereğli’ye teşekkür az kalır. Ereğli üzerimizdeki yükü iki kat arttırmıştır. Yüzde 51 ile, 55 bin oyla rekorlar üstüne rekorlar kırmıştır. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Milletvekilleri daha sonra Kozlu ilçesinde düzenlenen teşekkür programına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu