AnaSayfa > Siyaset > TALAT ŞEKER, MİTİNGE DAVET ETTİ..

TALAT ŞEKER, MİTİNGE DAVET ETTİ..

MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Perşembe günü Zonguldak'ta yapılacak MHP Mitingine tüm Ereğli halkını davet etti..

12.Mayıs.2015 Salı 12:46
A A

MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, önümüzdeki hafta Perşembe günü Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Zonguldak'ta miting yapacağını açıkladı..
Ereğli MHP ilçe Başkanı Talat ŞEKER 14 Mayıs Perşembe günü 11:00 da Zonguldak Madenci Anıtı önünde yapılacak olan ve MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ'nin katılacağı mitinge tüm teşkilat mensuplarını ve Ereğli halkını davet etti. Genel seçimlerle ilgili görüşlerini aldığımız ilçe Başkanı Talat ŞEKER; MHP nin tek başına iktidar yürüdüğünü belirterek; "Bu hedefe Zonguldak'tan en az 2 milletvekili ile katkı vereceğiz. Zonguldak ve tüm ilçe teşkilatlarımız bu hedefe kilitlendi, çalışmalar bu yönde yapılıyor. Tüm halkımızın teveccühü ile iktidara doğru yürüyoruz. Perşembe Günü Genel Başkanımızın Zonguldak'ta yapacağı Mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımız için otobüs kaldıracağız. Sabah 09:00'da MHP Kdz Ereğli ilçe teşkilatı önünden hareket edeceğiz" dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler