AnaSayfa > Siyaset > ÇATUROĞLU SEÇMENİ UYARDI; ‘BUNLARIN VAATLERİ SABIKALI’

ÇATUROĞLU SEÇMENİ UYARDI; ‘BUNLARIN VAATLERİ SABIKALI’

Köylerde halkla buluşan Faruk Çaturoğlu, seçmeni uyardı; ’99 yılına kadar SSK’yı batıran, ülkeyi 2002 yılında işçiye, emekliye, memura maaş veremeyecek durumda bırakıp hükümetten kaçanların vaatlerine inanmayın. Bunların vaatleri sabıkalı. 8 Hazirandan sonra bu Millete hizmeti yine AK Parti yapacak’ dedi.

05.Aralık.2015 Cumartesi 13:39
A A

AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, hız kesmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ereğli-Alaplı arasında mekik dokuyan Çaturoğlu, fırsat buldukça Zonguldak’ın diğer bölgelerine de giderek AK Parti’ye destek istiyor.

Gündüzleri Ereğli şehir merkezi, akşamları da köylerde halkla buluşan Çaturoğlu, seçim vaatleriyle halkın oyuna talip olan CHP ve MHP konusunda seçmenleri uyarıyor.

‘EMEKLİNİN MAAŞI BUGÜN YETERLİ DEĞİLSE, 99’A KADAR SSK’YI BATIRAN KILIÇDAROĞLU’NUN YÜZÜNDENDİR’

Çaturoğlu, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’nin vaatlerinin sabıkalı olduğunu belirterek; “Değerli hemşerilerim. Bugün çıkmış Kılıçdaroğlu, emekliye, şunu vericez bunu vericez diye oy avcılığı yapıyor. Buradan söylüyorum size, Eğer Emeklimiz bugün yeterli maaşı alamıyorsa bunun sebebi Kılıçdaroğlu’dur. Hatırlayın 92-99 yılları arasında SSK Genel Müdürlüğü yaptı. Onun Genel Müdürlüğünde, hastanelerde sıra kuyruklarında insanlar hayatlarını kaybetti. Emekliler, ilaçlarını alabilmek için sabah namazından sonra kuyruklarda sıraya girdiler. AK Parti geldi, Emeklimiz,işçimiz, memurumuz rahat bir nefes aldı. İnsanlar şimdi gittiği eczaneden çayını yudumlarken ilacını alabiliyor, inşaa ettiğimiz en modern hastanelerde tedavisini olabiliyor. Emeklilerimiz de şuan en düşüğü bin TL maaş alıyor. Yeterli mi değil. Daha iyisini 8 Haziran’dan sonra yine biz yapacağız” dedi.

Köylünün dikmek için nasıl tohumluğu varsa, ülkenin tohumluğunun da Merkez Bankası olduğunu söyleyen Çaturoğlu, “Şimdi sizin tohumluk fasulyeniz, mısırınız, baklanız, domatesiniz, biberiniz vardır. Ne yaparsınız o tohumluğu, bir yıl ekersiniz sonra ürünü alıp geçinirsiniz. Bir Ülkenin tohumluğu da Merkez bankasıdır. Şimdi AK Parti 27 Milyar dolar civarındaki o tohumluğu doldurdu. CHP Genel Müdürünün gözü o tohumlukta. Göreve geleyimde o tohumluğuda bitireyim derdinde. Siz bir dahaki sene ekeceğiniz tohumluğu bu seneden bitirirseniz ne olur, seneye aç kalırsınız. İşte bunların bol keseden atma vaatleri, Türkiye’yi yine 2002 öncesine döndürmek için” şeklinde konuştu.

MİLLİYETÇİLİK BÖYLE OLUR..

Mhp Lideri Bahçeli’nin vaatlerine karşı da seçmeni uyaran Çaturoğlu, “2002 yılında bunlar ülkeyi koalisyonlarla işçisine, emeklisine, memuruna maaş ödeyemeyecek hale getirdiler. 5 sene için seçildikleri hükümettin 3 yılda bırakıp kaçtılar. Şimdi çıkmışlar bol keseden atıp milliyetçilik taslıyorlar. Ey köylüm, eyy milletim. Milliyetçilik nasıl olur biliyormusunuz. Öyle sözle olmaz icraatla olur. Bakın bu hükümet gelmeden önce askerimiz Amerikan ithal bot giyiyordu. Amerikan tüfeği kullanıyordu, öyle savaşıyordu. Biz ne yaptık. Askerimizin tüfeğini ürettik, botunu elbisesini, nano teknolojiye uygun donattık. Bugün Altay tankını, Atak Helikopterini, İnsansız Anka uçağımızı ürettik. Güdümlü füzeler yapıyoruz. Nasa’ya gitmek için ulusal Ajansımızı kuruyoruz. İşte Millilik budur, işte Milliyetçilik budur. Bugünlerde hep birlikte askerlerimizi kutsal görevlerini yapmaları için vatan hizmetine gönderiyoruz. Onlar sağ salim gelsin, analarımızın gözyaşı akmasın diye Milli bir kardeşlik projesini yürütüyoruz. Onlar konuşur, AK Parti yapar” dedi.

Kılıçdaroğlu ve Bahçelinin, 2002 öncesi devirdikleri otobüse tekrar insanları çekmek için bol keseden vaatlerde bulunduklarını söyleyen Çaturoğlu, ‘EY Milletim, bunlar 2002 öncesi bu otobüsü yoldan çıkardılar. Kaza yaptılar. İnsanlarımız öldü. Şoför olarak bir tek kendileri kurtuldular. Şimdi yine AK Parti’nin tekrar yola soktuğu, yol aldığı otobüsü devirmek için şoför koltuğuna oturmak istiyorlar. Ama bunların vaatleri geçmişten sabıkalı. AK Parti, elhamdülillah 2002 sonrası bir çok saldırılara, oyunlara karşı bu otobüsü yoldan çıkartmadı. 8 Haziran’dan sonra işçiye, emekliye, memura, ne verilecekse yine biz vereceğiz. Bir yerde sorun varsa yine onu biz çözeceğiz. Bu Milletin başını yine dik tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Çaturoğlu, seçim çalışmalarına Ereğli ve Alaplı AK Parti Kadroları da eşlik ediyor.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu