AnaSayfa > Güncel > UYSAL, DAİRE MÜDÜRLERİYLE MAHALLELERİ GEZİYOR..

UYSAL, DAİRE MÜDÜRLERİYLE MAHALLELERİ GEZİYOR..

Geçtiğimiz hafta sonunda Köseler, Süleymanlar, Kırmacı ve Balı mahallerini ziyaret eden ve burada mahalle muhtarları ve halkın sorunlarını dinleyen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, aynı mahallelere daire müdürleriyle bir kez daha giderek sorunları yerinde gördü.

02.Haziran.2015 Salı 16:20
A A

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta içindeki mahalle mesaisine Köseler Mahallesi ile başladı. Muhtar Saip Erarslan ile birlikte hafta sonu kendisine aktarılan talep ve istekleri yerinde görerek inceleyen Başkan Uysal, mahallede bulunan çeşmeye ulaşım ve çevre düzenlemesine yönelik incelemesinde gerekenin yapılabilmesi konusunda çalışmalara başlanacağını söyledi. Başkan Uysal mevcut çeşmenin yerinde kalması halinde ulaşımı rahatlatmanın yanında farklı alternatifleri düşüneceklerini söyledi.

FUTBOL SAHASI ÇİM YAPILSIN TALİMATI

Başkan Uysal, mahalledeki Fen ve Su İşlerini ilgilendiren talepler konusunda da gerekenlerin yapılması talimatını verirken, mahalledeki zemini çakıl olan futbol sahanını da çimlendirilmesi konusunda çalışma yapılması talimatını verdi.

SÜLEYMANLAR MAHALLESİ’NDEN PAZAR İSTEĞİ

Süleymanlar Mahallesi’ni Muhtar Hüseyin Soyarslan ile birlikte gezen Başkan Uysal, hafta sonu ziyaretinde mahallelilerin ısrarla istediği Pazar konusunda incelemelerde bulundu. Başkan Uysal, M.Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi civarında Cumartesi Pazarı kurulabilmesi için ön inceleme yaparken ilgili müdürlere bölgeye Pazar kurulması için çalışma yapmaları talimatı verdi.

KIRMACI MAHALLESİ’NE OYUN ALANI DÜZENLEMESİ

Başkan Uysal Kırmacı mahallesinde de Muhtar Hazım Seviç ile birlikte mahalleyi gezdi. Mahalle de bulunan oyun alanı zeminin de düzenleme talebinin yanı sıra çocuk parkı zeminin düzenlenmesi, mahallede bulunan bazı giderlerle ilgili olumsuzlukların giderilmesi konusunda çözümler üreten Başkan Uysal, gezi sırasında mahalle halkı ile bir süre sohbet etti.

BALI’DA KÖPRÜ YAPILACAK, MAHALLE KONAGI ÇALIŞMASI

Gün içinde son olarak Balı Mahallesi’ne giden burada Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz ile bir süre görüşen Başkan Uysal burada da futbol sahası ve çevresinin düzenlenmesi, eskiden okul binası

olarak kullanılan binanın mahalle konağına dönüştürülmesi ve mahalleye giden köprünün genişlemesi için çalışmalara başlanacağını söyledi.

YARIN BELEN, KOCAALİ, UZUN ÇAYIR VE SARIKORKMAZ’DA

Köseağzı mevkiine inen Başkan Uysal, Köseağzı Plajı’nda da yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Başkan Uysal mahalle gezileri kapsamında yarın Kocaali, Belen Yeni Mahalle. Uzunçayır ve Sarıkorkmaz Mahalleleri’ni gezecek.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu