AnaSayfa > Siyaset > CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN BAŞKAN UYSAL’A ZİYARET

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN BAŞKAN UYSAL’A ZİYARET

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, AK Parti ve CHP koalisyonun sağlanması halinde Ereğli’deki sorunların çözümünde beraber hareket edeceklerini vurgularken, Başkan Uysal’da kişi ve kuruluşlarla birlikte ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.

27.Temmuz.2015 Pazartesi 18:09
A A

Ziyarette konuşan Milletvekili Demirtaş’ta basına açık olan bölümde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ereğli’nin yılladır süre gelen büyük problemleri var. Sizde seçilen bir belediye başkanı olarak bir buçuk yıldır bu sorunların çözümü noktasında gayret sarf ediyorsunuz. İnanıyorum ki bu süreci de sizinle birlikte götüreceğiz.

PARTİLERİMİZ AYRI OLSADA AMACIMIZ ORTAK

Her ne kadar partilerimiz ayrı olsa da neticede amacımız Ereğli’ye, Zonguldak’a ve ülkemize hizmet etmek. Ben bu noktada da CHP milletvekili olarak sizin yaptığınız Ereğli’nin ve Ereğli halkının yararına olan her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum.”dedi.

KİŞİ VE KURUMLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ileten Başkan Uysal da, “Biz her zaman söylüyoruz. Kişi ve kurumlar ne kadar uyumlu olurlarsa o yöre o kadar daha çok kalkınır. Biz Ereğli ve bölgemiz için çalışıyoruz ve birlik beraberlik içerisinde çalışmaya gayret gösteriyoruz. Ben de sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Biran önce de inşallah koalisyon çalışmaları biter ve ülkemiz için hayırlısı neyse o olur.” dedi.

Ziyarette CHP Ereğli Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP’li bazı belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri de hazır bulundu. Ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler