AnaSayfa > Güncel > BELEDİYEYE YAYA GEÇİŞİ KALDIRILDI..

BELEDİYEYE YAYA GEÇİŞİ KALDIRILDI..

Ereğli Belediyesi yaya geçitlerini kapatıyor. Dünden itibaren başlayan çalışmada en dikkat çeken ise, Ereğli Belediyesine yayaların direk geçişini sağlayan geçidin kapatılması oldu. Bu uygulamaya anlam veremeyen bir çok vatandaş, yolu resimde de görüldüğü gibi atlayarak belediyeye ulaşıyor..

02.Eylül.2014 Salı 18:33
A A

Ereğli Belediyesi, araç trafiğinden bunalan halkın daha büyük sorunlar ve sıkıntılar yaşayacağı bir uygulamaya imza atıyor.
Şehrin en işlek yaya geçitleri kapatılıyor.

HABERCİ’DEN UYSAL VE OKURLARINA DUYURU..
Haberci’nin, dün başlayan ve kamuoyunun gündemine taşıdığı yaya geçitlerinin kapatılmasıyla ilgili haberi okurlarımız tarafından da yoğun bir şekilde takip edildi.
Haberi okuyanlar, uygulamanın hangi gerekçelerle yapıldığını Belediye Başkanı tarafından kamuoyuna açıklanmasını istediğimizi de satır aralarında okumuşlardır.
Öğrendiğimize göre, Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Uysal, bugün sabah yaya geçitleri ve diğer park alanlarında incelemelerde bulunup kamuoyuna bir açıklama yapmış.
Ancak okurlarımızdan özür diliyoruz. Sayın Belediye Başkanının yaptığı açıklamayı, Belediye Basın Bürosu tarafından geçilen bültenlerin Haberci’nin maillerine sansür uygulayıp göndermediği için elimize ulaşmadığından dolayı yayınlayamıyoruz.
Haberci, bir kurum olan Ereğli Belediyesinin ve dolayısıyla da başkanının bir açıklaması olduğunda bunu okuyucularına duyurmayı bir meslek sorumluluğu kabul eder. Eleştirilerini de her zaman yapar.
Bu haliyle bile, Belediye Basın Bürosunun uyguladığı ‘sığ’ ego tatmin karlığı, Başkan Hüseyin Uysal’a yarardan çok zarar verdiğini ortaya koyuyor..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler