AnaSayfa > Güncel > UYSAL, MİLYONCU FERDİ’YE CEVAP VERDİ: VARSA GÜNAHIM AF OLMASIN..

UYSAL, MİLYONCU FERDİ’YE CEVAP VERDİ: VARSA GÜNAHIM AF OLMASIN..

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli’nin maskotu Milyoncu Ferdi’nin internette dolaşan videosuna Meclis toplantısında cevap verdi; ‘Buradan sizlere söz veriyorum, Varsa bir günahım af olmasın..’

02.Temmuz.2014 Çarşamba 15:27
A A

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Haberci’de yer alan ve Ereğli’nin maskotu haline gelen Milyoncu Ferdi’nin internette dolaşan videolarından derlediği habere Meclis toplantısında yanıt verdi.

Başkan Hüseyin Uysal, kimin çektiği bilinmeyen ve internette dolaşan Milyoncu Ferdi’ye ait videoların birinde kendisiyle ilgili ‘Allahım Hüseyin abinin günahlarını affetme’ duasına ilişkin olarak Meclis toplantısında konuştu ve cevap verdi.

Uysal, Milyoncu Ferdi’ye verdiği cevapta şunları söyledi; “Dün gece yoldan geldim gece de gazeteleri okuyorum hatta notlar da aldım. Buradan geçen aylarda en çok hoşlandığım bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum ve bu kardeşimize teşekkür ediyorum ve bu insanın ne kadar zeki olduğunu da göstermek istiyorum. Hepiniz tanıyorsunuz haberlerde şöyle yazıyor, Ereğli’nin maskotu milyoncu Ferdi. Milyoncu ferdi şöyle demiş, Allah’ım Hüseyin Abi’nin günahlarını affetme, ben buradan gerçekten saygı ile selamlıyoruz, kendisine teşekkür ediyorum. Gerçekten varsa bir günahım af olmasın, affedilmesin. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum Milyoncu Ferdi kardeşimize. Çok doğru bir temas, çok hoşuma gitti. Buradan söz veriyorum bir günah varsa af olmasın”

İşte Uysal’ın Milyoncu Ferdi’ye verdiği cevabı videosu:

 

İşte Milyoncu Ferdi'nin internette dolaşan Hüseyin Uysal'a dua videosu:

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler