AnaSayfa > Güncel > YUSUF KALAY, MECLİSTE NEDEN YOKTU? KALAY'IN TEPKİSİ HÜSEYİN UYSAL'A MI?!

YUSUF KALAY, MECLİSTE NEDEN YOKTU? KALAY'IN TEPKİSİ HÜSEYİN UYSAL'A MI?!

Ereğli Belediye Meclisinin bugün yapılan toplantısına AK Parti Grup Sözcüsü Yusuf Kalay, Ereğli'de olmasına rağmen mazeret dilekçesi dahi vermeden toplantıya katılmadı..

07.Şubat.2014 Cuma 14:28
A A

Ereğli Belediye Meclisinin Temmuz ayı ilk toplantısında öne çıkan konulardan birisi, AK Parti Grup Sözcüsü Yusuf Kalay'ın Ereğli'de olmasına rağmen Meclis toplantısına katılmaması oldu..

AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Yusuf Kalay, Ereğli'de olmasına rağmen, bugün yapılan Meclis toplantısına katılmadı. Eyüp Karaarslan ve Cumhur Nalcı mazeret dilekçesi bildirirken, Yusuf Kalay, mazeret dahi bildirmedi.

Edindiğimiz bilgilere göre, Yusuf Kalay, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a tepkisini dile getirmek için bugün yapılan toplantıya katılmadı. Kalay, son yapılan ve demokratik bir şekilde yapılmayan Kent Konseyi seçimlerinde Uysal'ın takındığı tavra tepki olarak toplantıya katılmadığı konuşuluyor.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu