AnaSayfa > Güncel > DİŞ HEKİMİNDEN DOKTORA: 2 YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ..

DİŞ HEKİMİNDEN DOKTORA: 2 YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ..

Belediye Meclis Toplantısında yaşanan tartışmalar sırasında CHP Üyesi Diş Hekimi Osman Yavuz, Belediyeden işten çıkarmalarla ilgili 'geçmişe bakın' diye cevap veren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a, '2 yanlış 1 doğru etmez' diye cevap verdi, Uysal sustu kaldı.

07.Şubat.2014 Cuma 13:15
A A

Ereğli Belediye Meclisinin Temmuz ayı ilk toplantısında tartışmalara yolaçan konulardan bir tanesi, Ramazan ayında Belediyeden işten çıkarmalarla ilgili oldu.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın açıklamalarından sonra CHP Grubu adına söz alan Özkan Özyağcı, 'kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız' denmesine rağmen Hüseyin Uysal'a belediyeden çıkartılanları sordu. 

Özyağcı; "Hiçbir taşeron işçisinin işine son vermeyeceğiz, olacaksa da bir elin parmaklarını geçmeyecek” sözlerini hatırlatarak “Son 3 ayda basından da izliyorum bizim başkanımıza emanet etmiş olduğumuz 30’a yakın arkadaşımızı işten atarak günaha girmiştir, milyoncu Ferdi’nin söylemiş olduğu günaha girmiş oldu. Bu arkadaşlarımız Ramazan ayı öncesi işsiz kaldılar ve dikkat ediyoruz ki bu arkadaşlarımızın birçoğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne kayıtlı üyeler sanki siyaseten cımbızla içinden çekilmiş gibi yapılan bir faaliyet. Bunu ne kadar doğru olduğunu soruyorum?” sözlerine Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, “30 kişi çıktı diyor CHP’nin grup sözcüsü. Günahını hesabını veremeyen insanlara ben niçin cevap vereyim? Sizler dünün cevabını verin 300 tane insanı işten çıkarttınız onun hesabını verin” diye yanıt verdi.

Uysal'ın geçmişi örnek vererek işten atılmaları meşrulaştırma çabasına, CHP Grubu Üyesi Diş Hekimi Osman Yavuz sert bir şekilde cevap verdi. Yavuz, Uysal'ın bu sözlerine, '2 yanlış, 1 doğru etmez' dedi, başkan Uysal sustu kaldı.

Osman Yavuz, her açıklamasında 'Ben doktorluktan geldim' diyen Hüseyin Uysal'a; 'Bu iş neşter tutmaya benzemez' dedi.

 

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu