AnaSayfa > Güncel > ORMANLI 24 DERSLİKLİ OKULUNA KAVUŞUYOR...

ORMANLI 24 DERSLİKLİ OKULUNA KAVUŞUYOR...

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ormanlı Beldesinde inşaatı devam eden 24 derslikli Ormanlı Ortaokulu binasında çeşitli incelemelerde bulundu.

06.Ocak.2014 Pazartesi 16:24
A A

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, beraberinde Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç ve AK Parti Kdz. Ereğli yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette inşaat çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Çakır burada yaptığı açıklamada, Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulunun bölgenin en güzide okulları arasında yer aldığını belirterek, şunları söyledi:

“Ormanlı beldemizde bir süredir devam eden okul inşaatımız var. İl Özel İdare Bütçemiz ile yapılan okulu kısa sürede eğitim ve öğretimine kazandırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarda yüklenici firma tarafından sürdürülüyor.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretin amacı, hem çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi almak, hem de ilçemizde ihtiyaç olan dersliklerin biran önce tamamlanmasını sağlamaktır. AK Parti Hükümeti 12 yıldır özellikle eğitime büyük önem veriyor. Bütçeden en fazla payı Milli Eğitim Bakanlığına ayırıyor. Bunun yanı sıra İlçemizde yapılan derslik sayısıda her geçen gün artıyor. Ormanlı’da devam eden okul inşaatı da bu derslikler arasında yer almaktadır. Temennimiz okulumuzun hedeflenen sürede tamamlanarak, öğrencilerimizin ve velilerimizin modern ve kaliteli ortamlarda eğitim almasıdır.”

MEB YETKİLİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Çakır öte yandan Eğitimde Kalite Sistemi Uygulamaları kapsamında Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde ülke genelinde ilk 10’a girerek finale kalan Kdz. Ereğli Ormanlı İlkokul-Ortaokulu’na saha ziyaretleri gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile de bir süre görüşerek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Çakır, Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü yetkilileri ile Milli eğitim camiasına gösterdikleri özveri ve gayretlerden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar temenni etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu