AnaSayfa > Güncel > BELEDİYE, YAYA GEÇİDİNİ KALDIRIYOR..

BELEDİYE, YAYA GEÇİDİNİ KALDIRIYOR..

Ereğli araç yoğunluğundan bunalmışken Ereğli Belediyesi bu gün ilginç bir uygulamaya imza atıyor. Belediye, İş Bankası yanındaki şehrin en işlek yaya geçidini kapatıyor.. Kamuoyu, bir açıklama bekliyor..

09.Ocak.2014 Perşembe 14:21
A A

Ereğli Belediye Başkanlığına seçilen Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ın 30 Mart seçimlerinden önce, halka verdiği sözlerden biri, ‘Ereğli’yi daha yaşanabilir bir kent’ yapmaktı.
Başkan Uysal’ın her ne sebeptendir bilinmez, (kendi işini gücünü bırakıp belediyeyi yönetmeye talip olanlar nedeniyle midir!) seçimden önce söyledikleri, icraat makamındayken örtüşmez hale geldi. 30 Marttan bu yana geçen sürede, etrafını saran Candan takımı nedeniyle eleştiri noktasının hedefi haline gelen Uysal, bugün Ereğli’de yeni bir uygulamaya imza atıyor.
Araç yoğunluğundan bunalan Ereğli halkı, şehir merkezinde ki en işlek yaya geçidinin kaldırılmasına şahitlik ediyor.
Belediye ekipleri, İş Bankasının yanındaki yaya geçidine tuğla örerek araçları yayalardan kurtarma (!) çalışması yapıyorlar.
Kamuoyu belediyeden açıklama bekliyor.
1- Sayın Belediye Başkanı, ‘Ereğli’yi daha yaşanabilir bir kent yapacağım’ derken, bu uygulamayı araç sürücüleri direksiyon başında daha rahat etsinler diye mi yapıyorsunuz?
2- Haklı bir sebebiniz varsa dahi, basın büronuz ne işe yarıyor. Sabahtan akşama kadar Haberci’nin haberleriyle meşgul olup, başkasına danışmanlık yapacaklarına ve iddiaya göre sahte fek hesaplarla sosyal paylaşım sitelerinde dolaşacaklarına, Belediyenin hizmetlerini halka kamuoyuna neden ayrıntılarıyla açıklamıyorlar.
3- Yapılan bu hizmet doğru olsa dahi, doğru dürüst bilgilendirme yapılmadığı için milletin kafasında oluşacak soru işaretlerinin müsebbibi kim?
Ereğli, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’dan bir açıklama bekliyor..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu