AnaSayfa > Güncel > İLK KAFİLE DUALARLA UĞURLANDI..

İLK KAFİLE DUALARLA UĞURLANDI..

Ereğli Müftülüğü ve Ereğli Belediyesinin organizasyonunda, ilçemizden ilk hacı adayı kafilesi dualarla uğurlandı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hacı adaylarını otobüslere bindirinceye kadar yanlarında oldu..

09.Ocak.2014 Perşembe 12:25
A A

Emekli Müftülük Şefi Halil İbrahim Demirbaş'ın yönetimindeki Artur Hac Organizasyonu tarafından ilçeden kutsal topraklara gidecek hacı adayları için uğurlama töreni düzenlendi.

Ereğli Müftülüğü ve Ereğli Belediyesinin organizasyonunda düzenlenen uğurlama töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hacı kafilesini otobüslere kadar uğurladı.

Amfi Tiyatroda düzenlenen uğurlama törenine Başkan Hüseyin Uysal'ın yanı sıra AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile partililer ve 55 hacı adayı ile aileleri ve yakınları katıldı.

Hacı adaylarına ‘Abilerim, ablalarım, kardeşlerim’ diye hitap eden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, güle güle gidip sağ salim dönmeleri temennisinde bulundu.

Törende, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Eski Müftü Metin Avcı, hacı adayları için dua etti.

Hacı adayları, törenin ardından yakınlarıyla helalleşerek otobüslere bindi ve kutsal topraklara doğru yola çıktı.

Amfi Tiyatrodaki tören, Ereğli Müftülüğü korosu tarafından ilahi ve Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle devam etti.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu