AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ'DE CİNAYET..

EREĞLİ'DE CİNAYET..

Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu Köyü’nde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, saldırganın ağabeyi de seken kurşunla yaralandı.

09.Şubat.2014 Pazar 16:57
A A

Alınan bilgiye göre olay dün gece 01:10’da Çaylıoğlu Köyü Güneşli Mahallesi’nde bir Erhan Erçin’e ait bir marangoz atölyesinin içinde meydana geldi.

İki çocuk babası 10 yıllık fırıncı ustası 42 yaşındaki Mehmet Özdemir, Tahsin Berber’e ait ekmek fırınında mesaiye başlamak için gece yarısı evinden çıktı. Fırına 15 metre kala karşısına çıkan 30 yaşındaki teyzesinin oğlu Hidayet Erçin çıktı. Erçin, nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü tartıştığı Mehmet Özdemir’i, babasına ait marangoz atölyesinin içine doğru çekti. Hidayet Erçin, üzerindeki silahla Mehmet Özdemir’e 2 el ateş ederek yaraladı. Özdemir, vurulduğu yerin 15 metre yanında bulunan çalıştığı fırına doğru koşmaya başladı. Peşinden koşan Hidayet Erçin, burada da Özdemir’e peş peşe ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi.
Diğer yandan, silah sesini duyarak kavgayı engellemek için olay yerine konuşan Hidayet Erçin’in 36 yaşındaki ağabeyi Adem Erçin ise, kardeşinin silahından çıkan kurşunun yerden sekmesi sonucu ayağından yaralandı.
Olay sonrası cinayet zanlısı Hidayet Erçin Çaylıoğlu Jandarma Karakoluna teslim olurken yaraladığı Adem Erçin ise Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hidayet Erçin'in ilk sorgusunda, "namus için yaptım" dediği öğrenildi.
Saldırı sonrası olay yerine geldiğini ifade eden Mehmet Özdemir’in çalıştığı fırının sahibi Tahsin Berber, tarafların akraba olduğunu ve aralarında bir husumetin olup olmadığını bilmediğini söyledi.
Silahlı saldırının yaşandığı marangoz atölyesinde oturan cinayet zanlısı Hidayet Erçin’in babası Erhan Erçin’in şokta olduğu görülürken, gazetecinin sorduğu aralarında husumet mi vardı? sorusuna, “öyle bir şey yok, neden olacak” diye cevap verdi.

OĞLU FACEBOOK’TA PAYLAŞTI: “…YEMİN OLSUN BABAMIN KANI YERDE KALMAYACAK…”
Saldırı sonrası hayatını kaybeden Mehmet Özdemir’in oğlu Mesut Özdemir, sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile kendi sayfasından annesi ve kardeşinin boynu bükük kaldığını belirterek şunu yazdı:
“Çok zamansız gittin canım babam yarın hep birlikte üniversite kaydına gidecektik hani...
Babamı hem vurdular hem de kendilerini aklamak için iftira attılar. Benim babam ucuz bi insan değildi herkes bilir herkes tanır her şeyden önce Allah bilir. Medyaya sesleniyorum her duyduğunuzu haber yapmayın ne biçim insanlarsınız lan siz hiç mi düşünmüyorsunuz bu aile şimdi ne haldedir diye?
Annemin, kardeşimin boynunu büktünüz ya, yuvamızı yıktınız ya, üçten dokuza yemin olsun babamın kanı yerde kalmayacak! Nur içinde yat babacım mekanın cennet olsun.”
Jandarmanın başlattığı çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu